Allt blir jobbigt med hjärntrötthet.

I dag sitter jag och skriver på telefonen igen. Jag är så trött, har precis vilat så vi får väl se när jag kommer i säng i natt. Givetvis blir jag alltid pigg på nätterna, så typiskt mig. 
Allt jag gör tar på mina krafter och sen är jag helt slut. 

I natt ramlade jag ur sängen, hur klantig får man vara. Jag låg och sov, hör ett skrik (som antagligen fanns med i någon dröm, eller så var det någon av katterna. 
Sen känner jag hur någonting kommer emot mitt ben i sängen, närmare och närmare, är på väg att gräva sig under mig. Givetvis blir jag livrädd, så upp ur sängen far jag..tror jag ska hamna på fötter, men trillar ur och slår till min överrörliga handled så den värkte. Gubben vaknar och undrar vad jag gör när jag ligger på golvet. Svarar att det är något i sängen och visst var det väl det, små fötter på en 9 åring som ligger typ tvärs över sängen. 
OK! denna mamma har fått nog, han har växt super mycket i sommar och blivit för stor. Vi har aöltid sagt att så länge de behöver trygghet i sängen så ska de ha det, men lite måtta får det allt vara. Så nu har vi pratat med han om tjuvar och gud vet allt. Ingenting kommer att hända! Men mamma, hur vet du det. För att mamma kan hoppa på dem och uppenbarligen krossa dem med min kroposvikt. Alltså jisses vad mannen har haft kul åt detta i dag. 

I allafall, vi vänjer han sakta, först en natt i taget så kommer han nog klara det hela. Vi använder ju oss av nära föräldrarskap och då försöker man skapa så mycket trygghet man kan för barnen och därför inte tvinga dem till något. Så det är därför vi inte bara skickar in han på rummet. Vi har pratat med han och efter detta tar en dag i taget, så han hinner vänja sig. Däremot kommer resultatet bli att han ska sova i sitt rum, det viker jag mig inte på. Det är hur man ska få han att känna sig trygg på egenhand som är det svåra och som vi får trixa lite med. 

Efter mitt valrosshopp på golvet så somnade vi gott, en stund, sen behövde jag gå på toa och fick för mig att klockan var 06.00, kände att det inte var någon ide att gå och lägga sig igen. Maken hör mig och kommer ut för att kika vad jag har för mig. Jag kikar på klockan 05.20, men ohhh. Tillslut kryper jag ner hos maken en stund och buttar bort pyret mot min sida av sängen. 

Klockan 10.20 hade vi tid hos ögonmott i örebro, 6 mil från oss ungefär. Min dotter har en pigment förändring på ena ögonvitan, vi kollar upp det vartannat år för att se så den inte växt och att trycket ligger bra. Denna gång blev hon godkänd igen, tillbaka om 2 år igen. Varje gång känns det så skönt, att veta att allt ser bra ut. Vet att de sa att det är ovanligt att se det hos barn och de kollar så att den inte växer sig större. 

Sen blev det lite fika där på sjukhuset och därefter avfärd till karlskoga för lunch på mcdonalds.


El maco är min favorit där, annars är jag en mer max - människa. Gillar skakpåsen med kryddorna till. 

Nästa steg var att vi åkte till banken och skaffade kort och konto till båda barnen. De ska få swish installerat sen, då kan vi skicka månadspeng till dem och de slipper lösa pengar. För att ta ut pengar använder vi kort och då är en av oss vuxna med för att hjälpa till.  


Så här glad blir man av ett "swish kort" som hon kallar det. Försökte få med sonen också, men det gick inte. 

Hoppas ni haft en fin torsdag mina vänner ❤#1 - - Jenny:

Jag är precis som dig, trött under dagen men piggnar till på kvällen :) Hoppas du är piggare idag. Kram

Svar: I dag är jag piggare, låg och somnade en stund när kidzen vaknade 👍❤
sandifighter

#2 - - Anonym:

Haha vad klumpigt att att ramla ut sängen! Kom ihåg när jag gjorde det haha vart super rädd men ändå skrattade jag mycket 🤣❤️❤️ Hoppas du får en super bra helg 💗❤️

Svar: Ja, jag med, låg där på golvet och fnittrade 😂😂
sandifighter

#3 - - Madde:

Vilken natt ni hade. Dessa drömmar kan få en till vad som helst

Svar: Ja haha den var händelserik 😂😂
sandifighter

#4 - - Ullie:

Åhh lilla vän hoppas du slipper ha extra ont . Ligger ju som en kratta oxå ibland undrar man va gör på natten

Svar: Haha, jag letar tydligen efter dammråttor.
sandifighter

#5 - - Fröken Rödlök :

Inte roligt att ramla ur sängen men lite ler jag tyvärr år nattens händelse. Du berättar det på ett roligt sätt. Hoppas dock handleden blir bättre.

Svar: Det gör jag med, jag låg där på golvet och fnittrade jag med mitt i natten 😂😂
sandifighter

#6 - - Anna:

Hoppas att handleden snart blir bättre fina du! Vilken natt! Stor kram!

Svar: Ja haha, den var händelserik 😂😂
sandifighter

#7 - - Becka Lindhe :

Men oj, tur att det gick så bra som det gjorde!
Föräldrarnas närhet är det bästa.. :)

Jag håller med dig, Max är godast! (Y)

Svar: Ja visst är det, men nu får det vara slut. Han har växt som ett träd i sommar.
sandifighter

#8 - - Mina:

Vilken natt, du måste vara helt slut 😍 Själv brukar jag vakna av att jag letar efter något i lådorna 😂 Dessa drömmar alltså. Skönt att ni ändå fick mycket gjort under dagen ❤

Svar: Ja, det är helt sjukt, men på Måndag SKA jag sova själv. Mannen får ligga i ena hörnet 😂😂
sandifighter

#9 - - Amanda:

Jag tycker det nu börjar vara mörkt där vid 05 nu haha men du kanske redan var pigg då. Det är bra att ni tar det i lugn takt och inte bara kör in honom på rummet :)

#10 - - Kamilla:

Swisch måste vara en av de allra bästa uppfinningar som finns. hur smidigt som helst tycker jag. Gott med fika efter dagens läkarbesök