#utmattning

Av och på, på och av, jag vet inte vart livet för mig.

Hej mina vänner. 
 
Ni har nog märkt att jag är lite avvaktande i nuläget här på bloggen, jag är faktiskt det överlag måste jag säga. Hela mitt liv är lite avvaktande, jag har lagt mycket på hyllan just nu, försöker kanske hitta mig själv. Känner mig trött och givetvis finns en oro då min sjukskrivning går ut denna månad. 
Ändå har jag en hel del att se fram emot. Fika med en vän jag inte sett på superlänge. Träff med en annan vän som varit min kollega i många år. 
Utbildning via (H)järkoll som föreläsare.
Spa eftermiddag/kväll med en gymnasievän och en av dem som känner mig allra bäst.
Väldigt mycket roligt, men även roligt blir en utmattning när energin inte finns. 
 
Jag har också påbörjat en 4-veckors kurs inom personlig utveckling. Den tar mycket på psyket vill jag lova. Många funderingar, många jobbiga känslor och tankar. Samtidigt är det en väldigt bra början till att förstå hur jag fungerar och hur jag ska tänka. Första arbetet blev inskickad i går och efter den kände jag mig helt färdig och slut som människa, speciellt inom tankeverksamheten. Vill ni läsa mer så finns Ellinors sida här.
 
So far trivs jag däremot med mitt byte av bloggportal. Jag har inte avancerat så mycket med att läsa och kommentera andras bloggar, mest för att jag inte orkar, så jag antar att inte så många kommer läsa denna heller. 
Jag har fått igång google analytics nu, vilket jag är så glad för. Gick lättare när jag fick lägga in html scriptet själv. Nu är det bloglovin som jag måste få i gång, än vet jag inte riktigt hur, men jag har skickat in en ticet och hoppas på svar.
 
Täkte att jag ändå måste uppdatera mitt liv och mina tankar lite, utifall någon läser så vet ni vad som är på gång. 
Follow my blog with Bloglovin
#1 - - Diana Saelöen:

Jodå, jag läser men föredrar att läsa nouwbloggar...så jag missar många som flyttat. Jag håller tummarna för att livet blir lite mer stabilt och att det löser sig på jobbproblem oavsett om du kommer igång och jobbar eller måste bli fortsatt sjukskriven. ❤️❤️😍

Svar: Tack fina du. Jag har nouw bloggarna på premination, men har ännu inte orkat, men nu är jag på gång 👍
sandifighter

#2 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

Ta hand om dig vännen <3. Blir faktiskt lite orolig för dig när du skriver så där, du är viktig vet du. Försöka finna ron till att andas. Ens liv är viktigare än man tror många gånger.

Vilken spännande kurs du börjat med :D. Jag gillar att du flyttat till Blogg.se är så mycket enklare att kommentera än hos Nouw. Tycker alltid att Nouw krånglar och kommentarer försvinner :).

Svar: Inte ska du bli orolig vännen. Det har varit så mycket med pappa att jag blir så trött och då kommer den där ångesten och känslan som ett brev på posten.

Ja kursen är fantastisk och det känns bra, även om den är tuff, men jag får tips på hur jag ska läka invändigt och det är ju superbra 👍

Ja nouw krånglade endel och jag lände mig lite gammal där faktiskt 😉
sandifighter