Dagens budskap 13/8-19

I dag drar jag två kort, mest för att jag vill träna på just tarot korten. Min första sambo köpte dessa vackra sagan om ringen korten för 20 år sedan. Detta var innan min andliga bana och det var mest för att jag var och är ett stort sagan om ringen fantast. Under dessa 20 åren har jag flyttat 7 gånger. Jag har bott sambo igen mellan min första förhållande och mitt nuvarande, korten har under alla dessa år följt med. Nu när jag påbörjat min andliga bana ordentligt så känns det som om dessa kort hängt med mig av ett skäl. Att det funnits en mening med dem. Nu lägger jag små veckoläggningar, men jag vill fortfarande inte spå framtiden, däremot fungerar de som ett bra kompliment till mina änglakort har jag upptäckt. I bland kan dessa gå lite mer på djupet, men jag måste fortsätta träna på dem länge innan jag kan använda dem helt i mina läggningar. De tar ett tag att tolka och att få in. Däremot tycker jag att de är jättefina och så underbart spännande att testa på olika sätt 🙂 
Däremot gör de inte riktigt som jag vill ännu haha. Jag spådde mannen om en veckoupdate och fick typ en framtidsupdate haha. Antar att de måste lära känna mig och jag dem, så att vi kan bli ett tillsammans. 

Tolkningen av korten kommer här och givetvis kanske inte alla känner sig dragna till korten och så kan det ju vara vid en generell läggning. 
Jag däremot tog åt mig på en gång. 

När det kommer till pengar har du inte tagit så allvarligt på saker och ting innan. Du har klarat dig på minimum och det har gått bra. Däremot har du bett om förändring av något slag, inom just ekonomin, skola eller arbete. Du känner ett sug på att växa upp och du behöver inte oroa dig för änglarna är med dig på din väg.
Jag ser ett ljus, så håll hoppet uppe med kärlek i ditt hjärta. Fortsätt vara den goda människa du är, fortsätt på den väg du är på eller planerar. Korten är fulla av glädje.
Dina böner kommer bli besvarade, ditt hjärta kommer nå dit du vill. 
Fortsätt kämpa, men ta inte för lätt på saker och ting, tänk på att du måste fokusera och gå till handling för att nå dit du vill. Det hjälper inte att bara sitta och vänta utan rör dig framåt hela tiden, tänk som att du ska möta upp framgången på din väg. 
Vägen är kanske inte spikrak alla gånger, du kan hamna i mörker, men så länge du har tron på den högre makten så kommer allt gå din väg. 
Du är definitivt på rätt väg och det du önskar kommer att möta upp dig. Kämpa på! ❤


Kärlek till er alla ❤

#1 - - Kamilla:

Vad roligt att du fortfarande använder en kortlek som fått hänga med dig genom livet. Tarot är spännande tycker jag

Svar: Haha, visst är det. Kom liksom bara på det att den har legat på sin plats sedan vi flyttade in i huset, så varför inte damma av den liksom 🙂
sandifighter

#2 - - Michaela :

Känner mig verkligen träffas av detta budskap, det gick rakt in i hjärtat. Har tankar på framtiden och arbete samt ekonomi nu när grabben snart är i världen ❤️

Svar: Så kul att du kände dig träffad, hoppas det kan hjälpa dig inför framtiden ❤
sandifighter

#3 - - Amanda:

Jag tror absolut att det har funnits ett själ till varför just kortleken har följt med även om du inte har använt den innan. Jag tar också åt mig av kortet. Tack för påminnelsen om att det jag gör är rätt och att jag är på rätt spår. Självklart vet jag att jag inte bara kan sitta utan att jag måste jobba för det. <3 Men jag vet vad det är och jag ser också ett ljus i att jag snart kommer nå dit jag vill :)

Svar: Goa du ❤ klart du kommer ❤
sandifighter