Ett liv värt att kämpa för. - Dagens orakel/ängla kort 19/8 2019

Dagens orakel/ängla kort 19/8 2019


Detta kort kommer inte passa all. 

När du är som mest känslig kommer det finnas en kvinna som vill utnyttja detta. Gå inte den väg som hon föreslår även om du känner dig svag. 
Så länge du är sann mot dig själv kommer du inte kunna utnyttjas. 
Kvinnan i fråga kan vara någon du känner med mål i livet liknande dina. 
Även om hon är någon du känner väl så tänk dig för, allt kommer inte vara som utlovat och allt kommer inte vara glamour. Om situationen låter allt för bra för att vara sann så är den inte det heller. Lita på dig din instinkt. 
Det kan också vara så att du leder in dig själv på fel väg för att du tror vägen kommer leda till rikedom och glamour. Ta det lugn och fundera först, vägen du funderar på kanske inte är så bra som den låter. Ta ett steg tillbaka och var inte impulsiv. Är det meningen att du ska ta just den vägen kommer du få ännu ett tillfälle längre fram att välja den om du fortfarande vill. 

Kortet kan även betyda att man inte är ärlig mot andra, tänk dig för, hur långt är du villig att gå för att nå dina mål? Är det värt det? 

Hoppas ni alla får en fin dag ❤#1 - - Amanda:

Tack för kortet kan känna en viss dragning till detta kort. Känns som det jag ska ta till mig är att lyssna på mig och gå den väg jag vill och att ibland är inte den snabbaste vägen rätt (Du leder dig in på fel väg) får jag en känsla av att jag ska lyssna på min intuition och ara mitt kloka jag och tänka igenom först. Tack <3

Svar: Så lite så ❤
sandifighter