Dagens orakelkort 5/8 2019

I morse när jag vaknade trodde jag vi var långt in i september, kallt och ruskigt kändes det. Så nu ligger jag i soffan med mitt täck över mig och kaffekoppen i handen.

Minns när jag var liten så blev min pappa smågrinig på mig. Jag hade täcket lindat omkring mig när jag åt frukost. Han tyckte jag skulle ta av den för jag såg ut som ett spöke. 
Låter kanske inte så hårt när ni läser det, men just då. Just där minns jag smärtan över att inte få göra som jag själv ville. 

I dag får mina barn gå klädda som de vill till frukost. Vi äter alla under olika tider. För morgon humöret är inte det trevligaste i detta hus. 

Här kommer dagens två kort. 
Änglarna tycker att vi har för mycket skräp runt oss. Vill du inte laga mat, är det lätterare att köpa hem färdiga maträtter i stället för att höra från grunden? 
Tänk då på hur mycket skada det gör för din kropp. Rensa kropp och själ från alla gifter, en detox kanske? 
Tänk också på att rensa ditt liv från negativa människor och ha stöttande vänner vid din sida. Vänner du mår bra av. 

Det känns som om några går och funderar på att ta ett steg framåt, men är oroliga hur det ska bli. Fundera inte så mycket, ta chansen att våga. Du har inget att förlora, men allt att vinna. Så våga och ha tillit ❤


#1 - - JESSICA BURMAN:

Älskar verkligen dina ändlakort , kände mig lite träffad eller ja ganska mycket träffad i det där med steget fram och oron haha 😂❤️