Ett liv värt att kämpa för. - De hälsosamma kryddorna.
Samarbeten/adlinks #samarbeten

De hälsosamma kryddorna.

Inlägget är i samarbete med alpnaering

I dag vill jag tipsa om ett märke som heter alpnaering, som jag gladeligen samarbetar med i dag. 
Företaget finns i Schweiz, där produkterna både utformas och tilverkas via familjeföretaget Nahrin AG. 
 
Produkterna innehåller fina råvaror, lågt saltinnehåll och lite eller ingen fett alls. De har inte bara kryddor utan såser, soppor, buljonger, desserter och ett brett sortiment av ekologisk hudvård.
Jag däremot har valt att berätta om deras kryddor då vi i vårt hem har en väldig förmåga att kombinera olika kryddor för smak. Vet att när barnen föddes så gjorde jag egen barnmat och vi åt exakt samma mat som barnen, utan salt med andra ord. I stället blandade jag i olika kryddor för att de i sin tur skulle uppväga förlusten av salt och hos oss fungerande detta jättebra. Kan ju meddela att detta var innan den förgrömmade hjärntröttheten tog över min kropp. 
 
En av kryddorna som jag gillade lite extra var deras limepeppar, jag tyckte den lät så otroligt gott, blandningen består givetvis av peppar, men även koriander och lime. Funkar bra i fisk och skaldjurs-rätter, men varför inte till dipp eller salladsdressing också. Redan nu känner jag hur det vattnas i munnen. 
 

Alpnaerings bergssalt med aromatiska örter föll jag med för, deras bergssalt kommer just från Bex i Schweiz. Halvknasig som jag är så räcker det med att säga bergssalt från Schweiz så har man fått mig intresserad. Det känns så fräscht och lite extra nyttigt. 
 

Jag som också har sån problem med trötthet och muskelsmärtor var tvungen att leta vidare på deras sida och där fann jag Basico, denna produkt förser en med 8 viktiga mineraler och spårämnen, Kalcium, magnesium, järn, magnan och koppar som alla bidrar till normal ämnesomsättning,.
Zink, koppar och magnesium bidrar till imunsystemets normala funktion. Kalium och kalcium till muskelfunktionen och järn samt magnesium till trötthet och utmattning. 
Man tar en struken tesked i frukosttallriken eller i dryck morgon och kväll. 
Låter som gjord för en människa med fibromyalgi. 
 

Jag minns att när jag var yngre så hade mamma citronmeliss, som hon hade i varmt vatten och gav mig, här finns det som te och jag inser att det var lite det mamma försökte med för min din. Då hade jag ingen aning om varför, men det ska tycligen vara bra för sömnen, Även detta något för oss med fibro att testa. 1 rågad tesked blandas med 1 dl varmt eller kallt vatten. 
 


De har även makeup, ansiktsrengöring, ansiktsvård, fotvård, solprodukter och kroppsvård. Man kan även bli återförsäljare och jobba hemifrån åt dem genom att rekomendera produkter till vänner och bekanta eller köra hemdemonstrationer, det är helt upp till dig. Man köper in produkterna för rabattterat pris och förtjänsten ligger sedan på 25%
 
Jag kan helt klart säga att jag tycker företaget låter superbra, just nu orkar jag inte bli återförsäljare för dem, men kanske längre fram. Jag vet däremot att jag ska beställa från dem, för deras produkter var som gjorda för mig med fibromyalgi och att de verkar hälsosamma är ju en annan fördel med produkterna. 

#1 - - Jenny:

Så kul med samarbete :) Låter som bra produkter :) Ha en fin kväll! Kram

Svar: Tack, ja, jag blev väldigt nöjd med samarbetet 🙂
sandifighter

#2 - - Hanna Karlsson:

Åh vilket bra samarbete. Det här låter som en webshop helt i min smak. Ska spana in den lite extra. Tack för tipset!

Svar: I min med 😉😂
sandifighter

#3 - - Ulrika Webersköld:

bra samarbete .. ja innan hade de nån karljohan som man kunde ha vvvatten i som soppa mer eller typ cream fraische så blev det som tatzhiki ellerr ja som lite ost bredbar . ja har haft nån med löksmak allt ja kommer ihåg fniss
roliigt med samarbete o kul me lilla inkomsten då o då alla ger ju inte masa om mansäger så . .. Tack gummsan iag har ja så ont o ingen bra vvärktablett. Vilken har u som just bra värktablet för fibron? ska be om nån ny . vill inte ha såhär ont kan knappt gå . kramar långt idag =) <3

Svar: Fy så jobbigt. Jag har tradolan tillsammans med alvedon när det är som värst.
sandifighter

#4 - - Sofie:

Vilket perfekt samarbete. 👌 Kryddor är bra. Toppen att du gjorde egen barnmat till barnen ❤️

Svar: Ja, de i burk är ju helt smaklösa 😂
sandifighter

#5 - - malin moen:

Hade aldrig hört talats om denna krydda. Vilket toppen samarbete. MÅSTE testa denna krydda här hemma :)

Svar: Underbart samarbete ❤
sandifighter