I bland undrar man vem man har hand om.

Men, oh så sur jag blir. Satt med världens längsta inlägg om förmiddagen och sen skulle jag fixa kort att lägga in, jahopp, när jag kom tillbaka var all text försvunnen. Det var lite olikt nouw. 

Jaja, nyss hemkommen från en utflykt med min far. 4 timmar kändes som 10 med han. *pust*
Vi var till ögonmottagningen med gubben, i väntrummet ska han givetvis in på fb och har ljudet på. Så har han typ 1000 sånna dära videogrejs. Nu har han dålig hörsel från början och inte blir det bättre av hans vaxpropp eller vaxproppar. Bad han lägga ner telefonen för jag var rädd att han störde andra, så säger gubben. 
- Nä, jag tycker det är för lågt. Alltså ärligt. Är han ett barn eller en vuxen. Jag var nästan på väg runt väntrummet för att be om ursäkt, men att han har någon diagnos. Han är till och med värre än mina boenden. När vi väl kom ut därifrån så ville han handla, helt okej när jah ändå var i väg med han. Då säger gubben att cigaretter behöver han inte. 
- Nähä och varför inte det? Undrar givetvis jag. 
- Det har din morbror fixat åt mig får jag till svar. 
- Hur ska du betala det? 
- Det för jag över. 
Nu ska tilläggas att han glömmer massor och jag har hand om hans ekonomi. Talade om att kan inte bara föra över så, jag måste hålla lite koll på ekonomin då det är jag som hjälper han. Men, nädå, inte har han problem med minnet. Jag blir så irriterad att han inte lyssnar. Talade om att jag måste göra på ett visst sätt, jag har dyskalkeli, rejält svårt med siffror, jag är hemma för utmattning och jag är hjärntrött. Det får inte bli för mycket för mig för då får han be någon annan om hjälp med räkningarna. Det vill han inte heller. Jag gör allt själv när det kommer till han, jag orkar inte med om det ska bli kaos också. Det är ju inte så att jag gör det av kärkek utan met för att han såg till att jag hade tak över huvudet och mat på bordet. 
Efter att ha swishat pengar hit och dit. Sett till att värma maten hemtjänsten lämnat i kylen, sett till att han fått revaxör, diskat upp det som han åt på. Satte på kaffe och sålde en fond så är jag äntligen hemma. Nu ska jag vila innan maken kommer hem, då ska jag fixa korvstroganoff och ris. 

#1 - - Jenny:

Fin du är som tar hand om din pappa <3 Inte lätt att bli gammal. Kram

Svar: Ja, jag hoppas han uppskattar det på riktigt bara.
sandifighter

#2 - - Moa Larsson:

Det första jag reagerade på när jag kom in på bloggen var att DEN MÅSTE ligga på en annan portal, och nu ser jag att det är på blogg.se, här höll jag också till många många många år. Vad fint du har fått det! Men visst är det svårt med omställningar och när saker och ting inte är som vanligt.

Svar: Haha, ja..det tar tid att vänja sig, men samtidigt så kul med nytt 🙂
sandifighter