Kan man vara överdriven trött?

Mitt i sommaren när vädret var som finast, när värmen höll om en och solens strålar väckte upp allt det gröna. Just då hade jag en såndär energisk period, med just lite extra måbra hormoner. 

Sen dippade jag igen. Nu ligger jag här och bloggar från min telefon, försöker samla kraft att faktiskt ta sig upp ur denna säng. 

Min kära make skojade en gång med sängföretaget sova om att jag spenderar 70% av min tid i sängen och jag får nog hålla med, eventuellt mer till och med. 

Jag har glott igenom ALLA serier näst intill på netflix, hbo, cmore och viaplay. Ja, jag betalar för alla, vad ska jag annars göra om dagarna? 

Jag har sökt och sökt. Visst både fibro och dystymi gör mig hjärntrött, men man ska ju kunna jobba med dessa. Utmattning? Kan man bli värre av det efter flera månader hemma? Jag har till och med funderat på ME. Ärligt talat vad det än är så känns det som om jag aldrig kommer bli piggare igen. 

I slutet av augusti ska jag till en näringsterapeut eller vad de heter, trots alla vitaminer så kanske det är något som saknas, eller så äter jag fel, men hur ska man äta rätt när man inte ens orkar ställa mig i köket och gör jag det får det bli det enklaste möjligt. 

Bilden är givetvis hittad på google sök!

Nä...nu måste jag ta mig upp, i dag ska maken få komma hem till ett något sånär hem. 

Till kvällsmat får det bli falukorv igen! Enklast möjligast och inte mer, mitt nya mantra i livet.

Jag vill ha tillbaka min energi ❤ Hittar ni den så säg till tack ❤

#1 - - Hannas krypin :

Det är svårt att föreställa sig hur det är att vara så där trött. Jag hoppas på att det bara är en tillfällig dipp och att du snart känner dig piggare.

Svar: Ja, det förstår. Tyckte jag med innan, förhoppningsvis är det bara en dipp som du skriver. Jag har i allafall lyckats städa 😉 så nu bryggde jag en kopp kaffe som en liten belöning 😂
sandifighter

#2 - - Jenny:

Fina du. Hoppas verkligen att du blir piggare snart. Sänder styrkekramar <3

Svar: Tack goa du ❤
sandifighter

#3 - - Anna:

Vännen! Hoppas verkligen att du känner dig piggare snart. Massa kramar vännen! <3

Svar: Tack fina ❤
sandifighter

#4 - - Amanda:

Gumman hoppas verkligen att du får lite energi tillbaka snart igen, men det är så jobbigt att vara trött. Hoppas hon du ska träffa kan hjälpa dig <3

Svar: Tack goa du, det hoppas jag med ❤
sandifighter

#5 - - Jennysvardag:

Fy att du ska behöva känna så här så ofta. Jag har en kollega som har ME. Hon blir inte piggare hur mycket hon än sover. När hon blir sjuk så tar det längre tid för henne att bli frisk. Jag hoppas att du får må bättre snart så du orkar göra något med lite mer fart :) stor kram

Svar: Ja det är samma här, och en förkyldning är som en influensa för mig 😒
sandifighter

#6 - - Åse:

Falukorv är ju gott om man äter de sällan😃

Svar: Nu fick jag lite mer ork, så det blev fläskkotlett i stället ❤ godare 😉
sandifighter

#7 - - Anna svensson :

Åh älskade Sandra, jag önskar jag kunde skicka med lite energi till dig ❤️ Tänker på dig mycket & har tänkt på dig mycket nu under sommaren.
Om du hade hafr energi och ork vad hade du valt att göra då en dag? om du hade fått välja vad som helst? KRAM

Svar: Samma här hjärtat, tänkt mycket på dig och dina funderingar nu när ni flyttat ❤
Tack för frågorna, de fick mig att göra en Q/A ❤
sandifighter