Tips på inköp. Starstrucked av Therese Lindgren?

Jag kommer strax till rubrikens mening. 

Jag har fortfarande ont, i går satt det på höger sida och ryggen. I dag sitter det på vänster sida. 
Tycker ni är så snälla som ger mig så mycket support i mina olika funktionsnedsättningar ❤ 
Däremot vill jag ge cred till alla vi som kämpar med kronisk värk och fibromyalgi ca 2-4 % av befolkningen lider av detta, 9 av 10 är kvinnor. Vi är många och väldigt många har inte orken att försöka vända det negativa och det kan jag förstå. Det är tufft med värk varje dag och sen tanken på att man ska lida av detta i resten av sitt liv. Det är tufft, jätte tufft. Samtidigt tänker jag att vad får man för liv om man inte kliver upp trots värk. Sen vet jag att tex många människor till och med respektive lämnar oss med fibromyalgi, men är de verkligen värda oss då? 
Är det värt att krypa ner och dra huvudet över täcket för dessa människor? Nä, ge er ut där..de var inte de rätta människorna. Man kan hitta de rätta människorna, det rätta stödet där ute, men då måste man ge sig ut för att hitta dem tex via olika hobby grupper osv. 
Jag har haft turen, för mina nära och kära tex vänner och maken, har full förståelse för min värk och hjärntrötthet. Jag är så tacksam ❤

Nu till Therese Lindgren, hon är så otroligt bra. Tänk vilken stark människa som trots sin ångest är så glad och positiv och lägger upp så bra youtubes. Hon är så ärlig om så mycket, jag gillar det så otroligt mycket. Fantastisk inspiration till sina videon har hon också. Min kära make säger att jag är starstrucked och det är jag nog faktiskt, men på ett bra sätt, ingen stalker version haha. 

I allafall, i går beställde jag hennes almenacka från  och jag väntar som galen på den nu. 

Sen i dag såg jag en av hennes videon där hon fått designa egna skal. Vill ha båda dessa, superläckert! 

#1 - - Kamilla:

Jag är nog inte ett så stort fans av T Lindgren men visst är hon cool som gått sin egen väg ur utmattningen. Skalet med Love your self är så fint

Svar: Ja visst är dem läcker ❤
sandifighter