Allmänt #livet

Julkalender dag 10 och Marie Fredrikssons död.

I dag har jag varit ute med en vän hela dagen, hon har fyllt 40 år, så jag bjöd henne på en lunch, vi hade det riktigt kul. 
 
Nu på kvällskvisten när ungarna fått mat, dottern har åkt på lusseträning, så tänkte jag passa på att starta datorn, för att få in dagens lucka, när jag plötsligt möts av en stor landssorg kan man nog säga. En människa som gett mig så många minnen genom åren finns inte längre. 
 
Marie Fredriksson har lämnat vår värld i sviterna efter hennes hjärntumör. Det känns så ledsamt att världen förlorat en sån underbar personlighet och sångerska. All kärlek till hennes sörjande familj. Jag vet ju själv hur det är att vara i sorg efter en familjemedlem, en mamma. 
 
Nu har jag inga ord, jag har ju allt nedskrivet för min julkalender, men vet ni?
Dagens lucka får handla om att vi ska ta till vara på de människor vi älskar och bryr oss om, har ni människor som ni dras ned av, så strunta i dessa. Se till att ni har människor runt er som ni mår bra utav och glöm inte att tacka dem från botten av ert hjärta, för att de finns där, för att de ger er kärlek och ger er den energin ni behöver. Jag ska definitivt göra det och vara nära maken, för man vet aldrig när det är försent. Ta tillvara på er själva, se till att ni får göra det ni vill. Livet går så fort och de negativa tankarna är inte värt det. 
 
Tack Marie för alla dessa minnen som jag har, som barn hjälpte Roxettes låtar mig massor och det är jg så glad för, en av mina räddningar i eländet. Därför betydde hon väldigt mycket för mig som sångerska. Vila i frid. 

Bilden är tagen från google.#1 - - Mina:

Fint du skriver vännen ❤
Vi ska vara rädd om våra nära och kära, vårda kärleken och vara tacksam ❤ Kram ❤

Svar: Ja verkligen ❤ tack ❤
sandifighter