Självkänsla och livskraft, Tips och listor #inspiration, #kärlek, #livsglädje, #motivation, #positivitet, #självkänsla, #tacksamhet

Julkalender dag 11 och 12, men också uppdatera er om mitt liv.

Här är det rörigt just nu. Jag har dels hjälpt svärföräldrarna beställa en bukett till en släkting som ska begravas den 20:e. Jag har även fått hjälpa min pappa en hel del. En av hans kusiner har gått bort, bara 60 år gammal, han och jag pratade med varandra då och då i telefon så givetvis är hans bortgång tung, men så har vi, dvs jag ansvaret för begravningen och allt som ska fixas inför det. Det är en hel del även om jag får hjälp av en fanstastisk människa som  jobbar på begravningsbyrån. Jag har fått planera allt från dödsannonsen, till blommor och mat, psalmer och när urnan ska ner i jorden. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och minnesvärd för goa "farbror". Sen har vi lite olika syn på vad som är viktigast att diskutera just nu i familjen och även det tar på mina krafter. Jag kan inte tänka på allt just nu och det första jag vill göra är att begrava två fina män, som har satt sina spår hos mig. Det finns även annat jag måste försöka fixa i mitt egna liv också. Jag och maken har även en överklagan att göra. Så just nu snurrar allt. 
Jag är ofta trött på kvällarna med efter allt det tuffa. I går orkade jag därför inte ladda upp ett inlägg. Jag hade suttit hela kvällen med dödsannonsen och olika pslamer som jag lyssnade på. I dag har det fortsatt med ett kuvert pappa behövde få iväg, även jag hade paket att både hämta och skicka. Jag fick en kopp kaffe efter vägen i allafall och det var både skönt och trevligt. Jag behövde få den där lugna stunden med en vän. Är glad och tacksam att jag hittat någon så nära mig, så det går lätt och smidigt att umgås. 
 
I allafall så lever jag nätt och jämt. Kvällen bjöd på en mysstund med mina barn, den sista fullmånen för året är på väg och vi passade på att be våra änglar och guider att öppna upp våra hjärtan för att kunna fortsätta vara sanna mot oss sjäva och att älska oss själva. 
Jag tror även att barnen mådde bra av stunden tillsmmans. När detta blogginlägg är klart och barnen har fått komma i säng så ska jag lägga mig ned och meditera inför fullmånen och det nya året. 
 
En filt och tända ljus och en bön om att vara sann mot sig själv.
 
I allafall så ska vi ju inte tappa bort julkalendern mitt i allt. Tänk att i morgon är det Lucia och min dotter ska bjuda oss på två tåg, både i skolan och sedan i kyrkan. Det ska bli oerhört mysigt. 
 
Fullmånen går mot sin sista fullmåne inför det nya året, snart är december slut och ett nytt år börjar. Magiskt! 
Tänk, alla dessa nya möjligheter som kommer med allt det nya som är på väg. 
 
Något jag vet att vi är många som har svårt med är att ta tag i olika saker i vårt liv, att älska oss själva tillräckligt mycket för att kunna sätta gränser, det finns val i livet som vi inte orkar göra, saker vi inte orkar fundera kring och att förändra oss i olika situationer är vä helt klart det mest omöjliga. Mina egna förändringar under början av 2020, är att utmana mig själv. Det första som ska ske är att jag ska ta mig till gymmet, jag ska även testa att åka tåg själv tänkte jag och jag ska börja öppna upp hjärtat i kärlek till mig själv och att vara sann mot mig själv. Att välja det min hjärta säger ja till. 
 
Dagens lucka är ganska tuff att göra och därför kommer den innebära både gårdagen och dagens lucka. 
 
Jag vill att ni funderar på ert liv, dåtid, nutid och framtid. Finns det något ni skulle vilja förändra i ert liv, vad stoppar er? Er rädsla? Orken? 
Det finns där inom dig och med ett litet steg i taget kan ni faktiskt göra de förändringar i ert liv. Fundera på vad det är ni har haft en vilja att förändra i ert liv. Har jag försökt förändra mig förrut,vad gick fel och vad kan jag göra annorlunda inför det nya året? Vad skulle förändringen betyda för mig i mitt liv liv och i framtiden?
Hur ser mitt liv ut i dag? Skulle en förändring fungera, är jag villig att göra den fötändringen? Vågar jag göra upp en liten punktlista för att testa och se att jag kan hålla fast i en ny förändringn.
 
Jag tror på dig och jag är helt säker på att ni skulle klara av det. Jag är beredd att göra min punktlista inför det nya året, är du?
 
Nu mina vänner ska jag vila och bara vara. Kram på er mina fina.

 


 

 

 
#1 - - Hanna Karlsson:

Hej! Har inte varit här inne hos dig på några dagar. Ville mest bara att lämna ett litet spår att jag tänker på dig! <3

Svar: Tack fina du ❤
sandifighter

#2 - - Wifeey:

Beklagar att du förlorat 2 stycken änglar
Glöm inte bort dig själv i allt detta bara,låter som det är väldigt mycket på dina axlar just nu

Låter som en otroligt mysig stund tillsammans med era barn
Sista fullmåne hade jag inte en aning om faktiskt
Kan du så kan jag med fina du <3

Stor stor kram till finaste dig

Svar: Fina du. Jag har allt sett till att ha egentid nu och ett break från allt annat.
sandifighter

#3 - - Kirsi:

Du är ju så fin som ordnar med att hjälpa alla. Och jag säger det med en liten gnutta förmaning, för att vi vet båda hur enkelt det är att ta på sig för mycket och helt ignorera sina egna begränsningar. <3
Jag ser att du medvetet inkluderar moment för att ta hand om dig själv också, och det är jättebra. Glöm inte bort det i fortsättning också.
Skickar styrka och kärlek till dig. <3

Svar: ❤❤ fina du, vet så väl att det är av omsorg ❤
sandifighter