Självkänsla och livskraft, Tips och listor #inspiration, #kärlek, #livet, #livsglädje, #motivation, #positivitet, #självkänsla, #tacksamhet

Julkalender dag 6

Jag har äntligen hämtat mig lite, den senaste tiden har det varit tungt här hemma och det kommer tyvärr fortsätta. Vi har kransar att köpa och vi har människor att tacka för den glädje de skänkt oss. I ett av dessa fall så önskar jag att jag hade varit mer tacksam medans hen var i livet, det finns mycket jag ångrar även om jag vet att det finns en mening med allt, så är det tung för en annan att ha dessa känslor. 
Sist vi förlorade någon så slutade det med att vi hade 3 stycken som gick bort efter varandra och det är klart att man undrar nu med om detta kommer hända. Jag har ju hört att 3 dödsfall oftast sker efter varandra. Jag hoppas däremot att det ska räcka nu, för jag känner nog lite att jag tar slut, min ork tar slut. Däremot tror jag ju att det finns en plan för allt och deras livsplan var nog klara nu. 
 
Med tanke på detta, så öppnar vi upp dagen lucka, om handlar om tacksamhet till de människor som står oss allra närmst. Hur ofta nämner vi för varandra hur mycket vi tycker om varandra, hur mycket vi gör för varandra i varandras olika liv.
Tyvärr tar vi ofta varandra för givet, men det tycker jag vi ändrar på i dag.

I dag vill jag att vi tänker på personen som står oss närmast, skriv ner 5 saker som är bra med just denna människa. Jag vill att vi ringer personen eller bara berättar för personen och tacka hen för den betydelsen personen har i vårt liv.

Tex. Jag vill tacka dig för att du är generös, omtänksam och för att du tycker om mig som jag är. Jag uppskattar verkligen din närvaro i mitt liv. 

 

 
 
Lillpyret på kortet är sonen, detta är det enda kort jag får lägga upp och det respekterar jag givetvis. Förutom familjen är dessa brudar de jag spenderat flest år med. Min kompis E fattas på bild. De vackra flickorna har funnits där i mina upp och nedgångar, stöttat mig igenom allt utan att tycka att jag är knäpp, eller de har i allafall inte nämnt något. Jag hoppas att jag visar er hur mycket ni betyder för mig ofta. Älskar er alla så otroligt mycket. 
 
Jag tror definitivt vi behöver bli bättre på detta, för en dag kan det vara försent och då står man där och undrar vad som hände. 
 
Kärlek till er alla fina läsare. Jag är så tacksam för er och att ni läser min inlägg ❤
 

 
 
 
 
#1 - - Liw:

Tänkvärt! Att säga och visa de man står närmast vad de faktiskt betyder för en. Inte alltid så lätt konstigt nog. Tacksamhet är faktiskt det finaste man kan känna, enligt mig 😊 Det innefattar alltid så mycket annat. Kärlek, insikt, att man ser andra, värme, glädje mm

Svar: Ja tänk så viktigt det är ❤
sandifighter