Medialt/orakel Dagens kort, Självkänsla och livskraft, Tips och listor #inspiration, #kärlek, #livet, #livsglädje, #motivation, #positivitet, #självkänsla, #tacksamhet

Julkalender dag 7

Tänk så dagarna går och nu dröjer det inte förrens 2019 är slut och ett nytt årtionde börjar. För första gången i mitt liv så är ett nytt årsskift något jag längtar efter. Jag har jobbat så mycket med mig själv.
Andlig som jag är så har jag insett att jag vibrerat förbi många i mitt liv, dvs, jag är på ett helt annat plan än dessa människor. Det känns som om jag blivit upplyft som om jag äntligen är på väg någonstans. Från att ha varit vilse så känns det som om jag har hittat hem. Det är en konstig, men ändå spännande känsla och som sagt, jag ser fram emot att se vart detta tar mig. 
 
I går kom jag fram till att jag behöver egentligen ingen coach utbildning, det är bloggen jag vill pyssla med och det jag vill är att få fram att även om man är sjuk, till och med multisjuk så finns där en livsväg som man ska vandra.
Sen kan man ju fundera på varför man ens blivit sjuk då det ofta känns som ett straff från Gud. Det finns stunder hos mig med då jag brakar i hop av värk och undrar till vilken nytta allt detta är.
Nu är det ju inte så för alla, men för mig har det varit något jag har varit tvungen att gå igenom, annars hade jag inte kommit igenom mitt skal. Mörkret har släppt och jag har kommit ur min puppa, min dvala som en helt ny människa.
Tro dock inte att jag är klar, jag har en hel del att ta mig igenom ännu, massor av arbete på mig själv, men jag är på gång, jag är på väg.
 
I allafall, så började jag ju berätta om hur jag inte behövde en utbildning, jag kom på att jag kan läsa mig till mycket för att inspirera. Jag vet att det finns människor där ute som också har kronisk värk som inte kommer kunna ta till sig detta, men jag änker inte proppsa, de som vill får fortsätta läsa mina peppande inlägg.
Jag kommer också fortsätta kämpa för att få människor att förstå vad det innebär att ha fibro och dystymi. Jag har inte gett upp på er och på mig. 
 
Nu till något annat. Vår lucka, den 7:e.
 
Den här riktiga kärleken till sig själv liknar ingen annan, det är en kärlek helt för sig, sann och ren.
I dag vill jag att vi sätter oss tillrätta, lägger vår hand på vårt hjärta.
Jag vill att vi andas lugnt och säger tack. För varje gång vi säger tack, lägger vi in mer och mer känsla i det.
Gör gärna denna övning varje dag. Övningen gör att vi stannar upp och är i nuet mer och mer.
 
Hoppas ni får en underbar lördag mina vänner.