Självkänsla och livskraft, Tips och listor #inspiration, #kronisksjuk, #kärlek, #livet, #livsglädje, #motivation, #positivitet, #självkänsla, #tacksamhet

Pyssel, julfix och lucka nummer 15

Hej mina sköna, nu så har snart det mesta lugnat ner sig runt i kring mig. Tycker det är så skönt. I helgen har jag fått mysa med mina älsklingar massor och det ger så mycket energi.
 
Mina små godingar har varit så duktiga. W har städat hela sitt rum och julpyntat lite. Trodde nog aldrig hon skulle klara av det, men det gjorde hon. Hon hittade även en skiva, med min första kärlek, jag var nog 10 eller 11 år och tyckte han var så fin. Vi var tillsammans i tre hela veckor innan någon av de jag umgicks lite med i skolan tyckte att nu var det dax för mig att göra slut. Det skrevs en lapp som gavs till honom, själv var jag inte alls lika glad åt tanken. I allafall så för bra många år sedan släppte han och en av hans kompisar en skiva och givetvis var jag tvungen att köpa den haha. Dottern var däremot inte lika impad av min skiva som jag är haha. 
 
Själv har jag fixat gardiner i vardagsrummet i det andra fönster då jag fixade ett redan i går. Vi får se hur min högra arm känner sig då jag hade den ovanför huvudet. Det är något min fibromyalgi verkligen skriker åt och det kan göra ont i dagar efteråt. 
 
Varje år sätter sig hela familjen ner i köket för att pyssla och i dag passade vi på att göra det med glögg, pepparkakor, lussebullar och skumtomtar. Det var inte så länge, men det räckte för att få den där sköna energin, kanske blir det fler gånger innan jul också, vem vet. 
 
Julestök i Julekök och en massa kärlek.
 
Till dagens lucka nu då. Detta är ett steg i attraktionslagen, att fantisera fram en dröm, att omprogramera hjärnan från all rädsla och alla hinder. Lycka till. 
 
Från och med i morgon vill jag att ni i 7 dagar tänker på vad du skulle vilja göra om du hade mer energi, mer pengar osv. 
Fantisera fritt utan att tänka på hur det skulle kunna gå till. Att fantisera fram en dröm kan ge oss den förändring vi vill/behöver ha i vårt liv, men som vi aldrig tänkt på att vi vill ha. Fortsätt att titta på er lista varje dag och säg drömmen högt för er själva. 
 
Kram på er. 
 

 
Mitt liv med fibromyalgi och depression.
 
 
 
#1 - - Hannas krypin:

Vad mysigt med pyssel och lussekattsätande och skumtomtar. Hoppas att du inte fick alltför ont i din arm efter gardinfixandet.

Svar: Det gick bra ❤
sandifighter

#2 - - Anita:

Mysigt :D

#3 - - Diana Saelöen:

LyckA till med försäkringskassan. De kan vara synnerligen motsträviga när det handlar om denna typ av ärenden

Svar: Ja det har de verkligen varit. Har överklagat så får vi se hur det går ❤ Tack ❤
sandifighter