30 dagar av självkärlek dag 7

Jag gör en liten utmaning för mig själv genom Christine, för att öka min självkänsla och min självkärlek.

Dag 1-3 kan ni hitta här.

dag 4 hittar ni här.

Dag 5 och 6 här.


Hur tror du att andra människor uppfattar dig?

Det här är en svår uppgift och kan vara klurig att svara på då jag tror att jag har två olika personlighter. Sårar man mig blir jag på ett sätt och om jag älskar en människa så är jag en annan person.

Jag tror definitivt att jag anses som pratig eftersom jag bubblar mest hela tiden, ingen ser att jag egentligen som en blyg människa.

Jag tror folk kan tycka att jag skrattar lite högt, eventellt pratar högt.

Jag har fåtg höra att jag är en person som ger mina kompisar bra energi. De till och med kallar det Sandra energi haha

Jag är hur virrig som helst och vet knappt vart jag är eller vart jag ska, klumpig är jag med. Jag glömmer allt, men jag tror att mina vänner mest skrattar åt det. De är liksom så vana haha.

Jag har inga bekanta runt mig, det är antingen eller, antingen en av mina närmsta eller ingen vän alls, om jag ska vara ärlig så orkar jag inte heller träffa nya (om det inte är genon bloggandet) Blir jag sårad åker den personen ur mitt liv för alltid.

Jag anses vara givmild, omhändertagande och en person som alltid ställer upp, hoppas jag. Jag vill alltid finnas där för mina kära. Jag tror även jag har en viss humor, eller så skrattar folk för atr de måste eller åt mig haha. Jag har inget filter, jag har ingen tabu, kan driva om sex och prata öppet om det, dvs det är sådan humor jag också har.

Jag blir nog inte arg lätt, men blir jag det så är det bäst att alla ser upp haha. I stället tror jag folk ser mig som mer pedagogisk och lugn på det viset. Jag blir sällan sur och om jag blir det så har jag rätt att bli det. Jag visar sällan upp en negativ attityd, jag hoppar på det mesta och även med värk så håller jag mig i balans med glädje och posititet.

#1 - - Yela:

Underbar utmaning min fina vän! Känner så igen mig i din beskrivning av dig själv, tror att vi är ganska lika ändå 🤗 Ända skillnaden i de är att jag har svårt att vara lugn haha 😅 Massa kramar

#2 - - StenhagenBettan:

En utmaning som heter duga. Mycket svårt att beskriva vad andra kan tycka om en

#3 - - Ingajohansson:

Man vet ju aldrig om de tycker något igentligen 😉

#4 - - sandifighter:

Haha, ja det har ju jag inga problem med 😂😂

#5 - - sandifighter:

Ja verkligen, men har man varit vänner i mer än 10 år så vet man lite på ett ungefär vad de gillar hos en🙂❤

#6 - - sandifighter:

Haha nä, men samtidigt har vi varit vänner i mer än 10 år och då har vi ganska mycket koll på varandras tankar 😂