31 dagar med självkärlek dag 5 och 6

Nu har vi då varit på dop och jag fått vila lite då jag varit supertrött, så veckan ska nu fortsätta i samma anda ❤

Bilder kommer så småningom.

Jag gör en liten utmaning för mig själv genom Christine, för att öka min självkänsla och min självkärlek. Dag 1-3 kan ni hitta här,
dag 4 hittar ni här. Vill du haka på så är du välkommen ❤


31 dagar av självkärlek. #DAG5

Det är ingen tvekan om att tacksamhet är kraftfullt.
När du är tacksam så aktiverar du dig själv att se ljuset i vardagen.
Ta den här dagen för att verkligen reflektera och skriva från ditt hjärta, 5 saker som du är så tacksam för att du inte skulle kunna leva en dag utan dem.

Vilka fem saker är du så tacksam för att du inte kunde leva en dag utan dem?

Jag är otroligt tacksam för min man, han är min älskare, mitt största fan och min bästa vän som puschar mig till att bli den bästa versionen av mig som jag bara kan. Jag är tacksam för mina barn som stöttar mig så otroligt och som visar att jag faktiskt är en bra mamma till dem. Jag är tacksam för mina stabila och stöttande vänner, de som stått vid min sida i ur och skur. Jag är tscksam för mitt hus som ger mig tak över huvudet. Jag är tacksam för att vi har mat på bordet varje dag, jag är även tacksam för att jag vågar ta steget att ge mig ut i det okända, vartän den må ta mig. Jag är tacksam för min styrka som gör att jag fortsätter no matter what.

31 dagar av självkärlek. #DAG6

Frågan nedan kan du reflektera över i all oändlighet. Den får nya svar med all utveckling du går genom. Varför är du satt på denna jord just nu för att leva just detta liv? Handlar livet om att jonglera allt som kommer vår väg varje dag? Verkligen? Vill du verkligen att det ska vara så? Sätt dig ner en stund och ställ frågan. Kommer inte svaren till dig så var inte orolig. En sån här stor fråga kan behöva tid för att ge dig svaren. Ha tålamod.

Vad är meningen med livet?

Förr som katolik trodde jag på en himmel och ett helvete, detta trodde jag länge på, men allt eftersom så har jag tänkt annorlunda. Jag tror inte Gud är så elak att han sätter sina avbilder på jorden för att sedan dömma dem till ett helvete för att de har "syndat" Jag tror på en förlåtande Gud, en som släpper in alla barn i sitt rike. I morse fick jag frågan vad jag tror på? Har jag någon tro?

Det har jag.

Jag tror på en Gud, men sen så tror jag inte han sitter på ett moln som en liten gubbe. Jag har jämfört the law of attraction dvs. attraktionslagen med bibeln och de är liksom en och samma. Jag ser ingen skillnad förutom vad man kallar dem. Gud eller universums kraft, precis samma. Jag tror på ärkeänglar, skyddsänglar och jag tror man kan heala. Inte bota sjukdomar, för det är inte samma sak, men öppna upp blockeringar inom oss så blodet får flöda fritt. Jag tror att om vi är positiva och litar på att vi blir omhändertagna så kommer vi bli det. Vacklar vi i tron eller på oss själva så tror jag definitivt det negativa kan ta över. En olycka kommrr sällan ensam. Jag tror att det finns en plan för våra liv och jag tror våra öden eller vår dödsdag redan är planerad. Jag tror på återfödelse och jag tror att vi kan i flera led följas åt i gamla liv också.

Så vad är meningen med livet? Att vi ska tro på oss själva och andra, att vi ska lösa vårat specifika problem som vi måste lösa i detta liv eller nästa.

Jag började med en guide bredvid mig när jag upptäckte det mediala, men har nu hittat ämglarna att jobba med, med min tro inom katolska kyrka känns detta mer rätt för mig. Nu äntligen känns det som om jag hittat hem och att jag hittat meningen med livet.


#självkärlek #kärlek #självkänsla #jagärviktig


#1 - - Hannas krypin:

Det är intressant att fundera över vad som är meningen med livet. Tänker att det är olika för alla. Min mening är inte samma som din och så vidare. Jag tror också på att det finns en plan för alla, jag tror på Gud och att han vill oss alla väl.

#2 - - StenhagenBettan:

Meningen med livet? Är det inte att just vandra omkring på vår jord och helst skaffa en avkomma för släkters fortlevnad

#3 - - Ullie:

ja någon mening med livet r det även i fall vi inte alltid förtår den meningen . efteråt kan man tänka på jaha det va tur det inget hände för då hae ja inte träffat min livs kärlek just då .
tror stenhårt på skyds änglar och sånt som kan hjälpa en o rädda en

#4 - - Kamilla:

Den där utmaningen tror jag att alla borde göra för sin egen skull och välbefinnande. Älska sig själv så viktigt

#5 - - sandifighter:

Så är det nog, alla får fundera på sitt, för mig är detta min mening. Jag minns som lite att mamma pratade om himmel och helvetet, skrämde livet ur mig, till barnen har jag sagt att JAG inte tror på ett helvete, men jag är noga med arr de ska bilda sin egen fundering kring detta.

#6 - - sandifighter:

För mig är det inte så, jag tror att meningen med livet är så mycket större än så ❤

#7 - - sandifighter:

Precis ❤

#8 - - sandifighter:

Det är riktigt spännande, man får liksom tänka till ❤