Dagens orakel/ängla kort 21/7


Ja jisses, kan ju lugnt säga att detta inte blev en sån lugn morgon som jag hade hoppats haha

Eller jo, lugn blev den ju egentligen, det var ju bara en annan som skulle strula.

Satt och drack mitt kaffe i godan ro medans jag läste i min bok. Hade all tid i världen för att kommentera bloggar. Så fick väl lilla jag för mig att jag skulle dra ut min stora dator då jag faktiskt har en hel del att göra just med bloggvärlden, klart jag skulle sitta ute, supersmidigt...not!

När jag kommer ut med datorn så går det inte att ladda den, dottern har använt den till sims och batteriet var urladdat, in och hämta sladden och sätta i den i uttaget. Den når givetvis inte datorn, hur mycket jag än drog med bordet. In efter en skarvsladd, allt är isatt, men datorn vill inte starta, men va sjutton. Jag hade ju gjort allt som jag skulle, kom på att vi har en knapp att trycka inifrån för att elen ska komma i gång här ute, Tillslut fick jag äntligen allt att funka, så nu har jag svarat på kommentarer medan jag lyssnar på tranornas sång, eller är det skrik?! Ska fortsätta om en liten stund med kommentarer i några andra grupper, de som är mer för min åldersklass, s.k old influencers haha

Svårt att fatta att jag faktiskt tillhör just den kategorin, hur kom jag dit liksom.

Har dragit två kort, den första är mer allmänt och den andra hoppade ut, tror att den mer tillhör vissa av er. Hoppas dock att några av er känner igen er. Givetvis gäller mina kort inte alla, ni som vill tar till er orden, ni andra kan bara lämna inlägget utan mer eftertanke <3

Det första kortet är en "Snapdragon" dvs "Lejongap" på svenska. Släpp all ilska.

Ge inte kraft till negativa ord, låt bli att säga eller tänka dem. När du pratar låt ditt högre jag vara inblandad då kommer din kommunikation vara fridfull och kärleksfull.

Tolkning på kortet då?

Jo idag pratar vi om ilska, en helt naturlig mänsklig känsla som alla givetvis ska få känna, men det gäller att vi släpper den och inte bär med oss den negativa känsla vidare, det finns mycket att vara sur över, även hos mig har den känslan funnits, vi är arga över vår barndom, våra gamla eller nya förhållanden, vi kan bli sura i matkön och sen släpar den känslan med under dagen. Känner ni igen er?

Nu menar jag inte att vi alla ska vara över positiva hela tiden, känslor är till för att känns, både glada, ledsna och arga känslor, men det är viktigt att vi släpper dessa känslor och går vidare i livet. När du pratar med människor, prata med kärlek i rösten på ett lugnt och fridfullt sätt. Om du möter människor på detta vis så kommer de automatiskt bli mer lugna själva. Eventuellt kan du ha haft problem med halsen, låt änglarna och blomman lejongap hjälpa dig att bli helad.

Det kan också betyda att du ska vara mer kärleksfull mot de runt dig, säg orden jag älskar dig oftare, använd de negativa orden på ett mer skyddat sätt, dvs tänk dig för.

Hoppas ni hänger med på min röriga tolkning.

Kort nummer två, den som liksom hoppade ut ur kortleken och ville vara med på ett hörn ;)

"Yellow Lily" dvs på svenska "Gul Lilja" Ett ekonomiskt helande.

Dina pengaproblem är ett minne blott, var öppen för alla nya vägar som kommer din väg. Din väg till att få från det gudomliga finns på någon av dessa vägar och du kommer vara väl omhändertagen på alla sätt.

Jag gillar kortet med en gång känner jag haha

Du kan ha känt dig trängd i din ekonomi på sista tiden och längtan efter att få en större inkomst för att kunna stadga upp allt har funnits där, kanske har du till och med skickat upp en tanke till högre makter om lite hjälp på traven, Jag vet att det står pengar, men här känns det inte som om det bara gäller pengar utan även för er som funderat över er livsväg.

Du förtjänar att leva ditt liv i rikedom på ett eller annat sätt och oroa dig inte, dina böner har blivit hörda. Om du tar fasta vid känslan att dina räkningar kommer bli betalda och att dina behov kommer bli tillgodosedda så kommer du lättare att nå din dröm. Alla människor är födda med samma rättigheter till ett liv i överflöd om det nu är pengar eller att nå din livsväg, när du inser att du har samma rättigheter som alla andra så kommer detta överflöd nå dig Änglarna och den gula liljan vill hjälpa dig på vägen, låt dem göra det, släpp in dem i ditt liv.

Detta kort kan också betyda att du ska göra en budget och spendera dina pengar med förstånd, änglarna kommer se till att dina behov tillgodoses.

#dagenskort #medialt #änglar #orakel #tro #positivitet #tankesätt #nouw #nouwbloggare #nouwblogger #bestofnouw #mognabloggare #40plus

#1 - - MrsBuchet:

Det första kortet var riktigt bra! Tror att vi är många som fastnar lite i det förflutna ibland och inte ser det positiva. Det är otroligt skönt när man kan släppa det negativa och fokusera på det positiva😍 hoppas att du får en fortsatt fin dag😍

#2 - - Emma Engström:

Vi är ju bara människor och klart vi kan känna ilska lika mycket som glädje! <3

#3 - - Jenny8816:

Ja, man måste släppa på vissa känslor och gå vidare. Vi kan inte leva kvar i det som hänt. Livet är för kort <3