Dagens orakel/ängla kort 22/7

Hej mina vänner.

Här har ni en otrolig seg Sandra. Att vara utmattad är tufft just när det gäller energi. Ena dagen har jag all ork i världen och andra orkar jag knappt öppna ögonen, men det är väl lite så. Måste ju vara så att det går åt rätt håll ändå.

I morse ringde det på dörren.
Ehm...what?!
Vi bor ute i skogen, vem kommer till oss.

Jo, tdamer från Jehovas vittnen. Jag kände mig inte i humör för att prata med dem 😒
Men, jag hade väl inget val, är för snäll för att snäsa bort dem, men att prata om hur Gud ska gå in och rädda världen kände jag var överkurs för mig. Inte skrämde jag bort dem med att jag var djupt troende h
eller *suck*

Jaja, jag står fast i att jag kommer bli omhändertagen, hur vet jag inte, men jag vet att jag blir det. Vet ni, resten av världen får stå för sitt eget ansvar, jag tänker inte lägga mig i det. Jag har full sjå med att informera Sverige om annat.

Appropå det så har jag fått en ljusglimt av hur jag ska lägga upp bloggen i framtiden. Känns som om jag ändrar bloggen hela tiden, men så får det vara tills jag hittar hem ❤

Jag kommer givetvis fortsätta med mina kroniska sjukdomar och vardagen kring det, men jag kommer engagera mig mer i att prata om självkänsla, medialitet och hur man kan bli hjälp av högre makter, kalla det Gud, universum eller vad som helst. Det är det samma fast skilda namn.

Jag tar åt mig av Elins ord och kommer köra mig och min historia. Där i ligger min historia, inte i fotograferingen eller redigeringen, utan i det skrivna order.

Hoppas på att många fler vill följa med min resa så dela gärna vidare min bloggadress till andra som kan behöva finna lugnet.

Nu till dagens kort från änglaterapi.

Känslighet!

Det finns många där ute bland annat jag som fått höra att man är för känslig.

Det finns inget som heter för känslig, vissa är bara mer känsliga än andra och det finns själ till det också. Vi har lättare att få kontakt med vårt högre jag. Vi har även lättare att läsa av andra och kan du inte så är det enkelt att träna in det. Titta på personen och känn efter vilka vibbar du får. Jag kan känna av en arbetsplats till och med och på det viset veta vad som är bra eller dåligt. Min känslighet har nog växt fram mer och mer genom meditation.

Tyvärr finns det även nackdelar när det kommer till känslighet, vi tar ut oss lättare, vill ge vårt allt, men våra hjärtan kan inte hantera allt, vi fylls och det rinner över, här måste vi hitta en balans, en balans så att vi ändå kan finna lugnet inom oss.

Änglarna vill att vi går in och hittar det lilla barnet inom oss, vad gillade hen att göra? Hitta glädjen till livet, ditt sätt att skapa.

Dansa och ha roligt och lyssna aldrig på andra utan låt ditt egna hjärta guida dig dit du ska ❤

Änglarna kommer se till er, kommer se till att ni har allt det ni behöver


#dagenskort #medialt #änglar #livet #medium #självkänsla #självkärlek #kärlek

 

 

#1 - - Jenny8816:

Det är tufft att känna sig utmattad <3 Jag vet hur det är . Kramar till dig <3

#2 - - Amanda (Swedish Passport):

Härligt att du verkar ha hittat rätt i hur du vill driva bloggen! 😃