#medialitet

Dagens orakel/ängla kort 30/7

Godmorgon. 
 
Då startar vi en ny dag med nya möjligheter och nya förändringar.
För visst tittar ni över ert liv, vad är viktigt att ha kvar och vad är oviktigt?! 
Här jobbar jag för fullt på det och nu går jag en kurs i attraktionslagen som får en att tänka till ❤
 
Men nu ska vi se, över till dagens kort: 
 
Dagens kort kommer från Flower Therapy kortleken. 
 
Innan jag började min mediala väg så hade jag aldrig trott att naturen skulle ha en sådan inverkan på mig, jag som aldrig har varit någon skogsmänniska. När vårt plötsligt kom till oss och dåvarande ägarna ville att just vi skulle ha huset, trodde alla att jag var tokig,(även jag) vad ska jag Sandra ut i skogen att göra. I dag förstår jag planen i det hela. Sen mamma gick bort är det just i skogen jag känner henne som mest. Djur och jag har alltid haft en särskild kontakt och i dag är det just skogen som kan få mig lugn, få mig i balans. Skogen läker mig som inget annat. Det var just här jag skulle bo och tänk så tacksam jag är för det. Här känner jag mig som tryggast. 
 
 
 
Eucalyptos är dagens blomma. 
 
Open your arms to receiving. You've prayed for help; now be open to accepting it. 
 
Öppna upp dina armar för att ta emot. Du har bett om hjälp; öppna nu upp för att acceptera hjälpen. 
 
Kortet drog jag för det finns människor där ute som har svårt att ta emot hjälp från andra även om de själva vet att hjälpen skulle behövas. I stället vill änglarna att du ska tänka dig för, vad är belöningen för att göra allt själv när andra gärna vill finnas där för dig? Visst är väl glädjen att hjälpas åt oslagbar. Tänk dig själv när du får finnas där för andra vilken skatt det är att veta att personen i fråga blev glad. Glöm inte att precis så är det för andra också. Så öppna upp för den hjälp du har omkring dig. 
 
Det kan också betyda att du ska tänka på att fråga universum om det just du behöver, snart öppnas lejonportalen, en stark kraft som kan hjälpa dig attrahera det just du behöver eller vill ha. 
 
Hoppas någon av er blev hjälpta av detta. Tänk på att det inte är alla som kan känna av att kortet hjälper just dem. ❤ ❤
 


 
Tycker du min blogg är intressant, glöm inte att trycka på gilla innan du går vidare, en kommentar tackar jag inte heller nej till. 
 
För att inte missa inlägg, gilla sandifighter på facebook.