En liten lista - Vad sjunger jag i duschen mm

Då Fem frågor en fredag tagit semester så hittade jag en annan lista här. Jag har håller just nu på med tre olika inlägg, men har inte orken att fortsätta med dem just nu. Jag hoppas verkligen att det blir andra rutiner nu när maken börjar jobba på Måndag. Vi har alla blivit lite slöa och trötta på slutet haha

I helgen kommer info om vår 13-åriga bröllopsdag, det kommer info om vår semester (blir uppdelad i flera inlägg) och i veckan kommer lite info om det fina dopet vi var på ❤

Så lite sånt kommer jag jobba med idag tror jag ❤

Har du något smeknamn?

Japp och den använder jag på min blogg, min släkt kallade mig alltid Sandi och det fortsatte när några av mina vänner kallade mig det, därför kändes Sandi som ett bra namn även för min blogg. Jag gillar namnet. Nu heter jag det även i gruppen i Örebro, men även hos mina bloggvänner på nätet.

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

När jag ska öppna en burk med dricka eller öl så måste jag knacka på burken innan.

Andra måsten?

När jag äter jordnötter så suger jag av saltet först och sen delar jag på de hela nötterna innan jag tuggar på dem haha

Några lyxvanor?

Inte direkt vana kanske, jag älskar att internet shoppa, gärna när det är rea, det är nog den enda lyxvanan jag har. Detta gör jag oftast när jag mår som sämst i ångesten. När maken märker att jag går ner i ångesten så säger han med en gång att "nu kommer det gå åt pengar"

Vad stör du dig på hos andra?

Oj, måste tänka.
Människor som ska veta allt och berätta allt. Även människor som tar över samtal, sånna som kör på utan att ta hänsyn till någon annan kan bli väldigt jobbigt. Maken tror att det har med att jag ska stå i centrum, men det tror jag inte, eller jag gillar att prata, men jag tror inte jag kör över andra för att nå centrum, jag hoppas jag kan lyssna på andra med och inte bara vara den som pratar. Ingen har sagt något om att jag kör över andra människor för att kunna prata.

Över positiva människor kan också vara tufft, sådana som inte alltid verkar ha det tufft, människor som alltid visar en glad yta. För mig känns de falska, för alla har problem på ett eller annat vis i sina liv. Det finns ingen som bara hoppar på rosa små moln hela tiden. Att umgås med sådana människor gör mig så otroligt trött, typ helt utmattad, det är något med deras energi som inte går ihop med mig.

När ingen ser, vad gör du då?

Detta gör jag inte bara när ingen ser, men jag pratar gärna för mig själv, det blir kanske värre när jag är själv haha.

Något annat jag gör är att gråta, gråta sådär riktigt ordentligt så man känner sig helt tom, jag vill gärna inte gråta inför andra, förutom maken förstås som sett mina tårar.

Vad är din sämsta sida?

Att jag kan bli negativ i olika samanhang, men då har jag oftast vänner som går in och stöttar och som vet vad de ska göra. Det är oftast det jag behöver för att bli vanliga jag igen.

Vad är din bästa sida?

Utan att låta självcentrerad så anser jag att eller jag hoppas att jag är en godhjärtad människa som vill andra väl. När jag älskar så älskar jag till 100 procent, eller inte alls.

Vilken sida av sängen sover du på?

Just nu på vänster sida. Jag vill alltid ligga närmast dörren. Tror det har med min ångest att göra, jag vill lätt kunna ta mig ut ur rummet snabbt.

Ha nu en bra kväll mina vänner.#lista #vanor #mognabloggare #nouw #nouwinfluencer #bestofnouw


#1 - - Liw:

Roligt att läsa svaren på dina frågor. Jag har också svårt för personer som bara visar en perfekt fasad. Så är ju inte livet. Jag har också lite svårt för det omvända. Personer som klagar/gnäller hela tiden och inte vill se positiva sidor av livet. Blandningen är ju det härliga med livet.
Jag gillar att ytterligheter faktiskt går att kombinera. Man kan vara en kåt mamma, ha sina rädslor men ändå våga saker. Att röra på sig bra men överkonsumera choklad 😉 Allt behöver inte vara svart eller vitt...eller rätt eller fel...

#2 - - asemartensson:

Åh sandi. Vad fint smeknamn 😊

#3 - - Dajsiiiy:

Vad kul att läsa svaren 😊 jag pratar alltid med mig själv haha

#4 - - Jenny8816:

Så kul att du delar med dig. Jag tror att alla människor har ''konstiga'' vanor för sig 😉 Kram <3

#5 - - Ullie:

ja lilla sandi et är fint ullie är ju ja i stället för ulrika gillar det inte 😃
ja man har lite såna där konstiga saker för sej undrar va det kommer ifårn
ha en fin start på helgen nu kramar

#6 - - Amanda:

åh vilket fint smeknamn 😊 tror nog alla har lite kontiga vanor i blad

#7 - - Mrs.Kjellstrom:

Vilken bra lista du har hittat 😃
Åhh 13 år är ju helt magsikt <3
Detta är någon jag vill läsa om, kanske du kan komma med lite tips o knep om hur man håller kärleken vid liv efter så många år tillsammans

Kallades själv alltid för Sandie av alla o allt hahaha

#8 - - Fnulan:

Haha du är så himla underbar <3 Jag skulle vilja ta en fika med dig och sitta och skratta och gråta. Stor KRAM

#9 - - sandifighter:

Ja det är samma här, en balans är bra ❤

#10 - - sandifighter:

Tack ❤

#11 - - sandifighter:

Då får man de bästa svaren 😂😂

#12 - - Yela:

Vad är de för grupp i Örebro fina du? Bor ju också här så blev nyfiken 🤗 och du låter absolut inte självcentrerad, du Är en godhjärtad och helt fantastisk människa och de ska du verkligen vara stolt över❤️ Önskar dig en superfin helg nu vännen 😊🌸

#13 - - sandifighter:

Ja det är sant 😂😂

#14 - - sandifighter:

Min mans farmor hette Ulrika, men kallade sig för Ulla, varför vet jag inte ❤

#15 - - sandifighter:

Tack ❤

#16 - - sandifighter:

Absolut, det kan jag göra ❤

#17 - - sandifighter:

Ja tänk så kul vi skulle ha ❤ det måste vi ju kunna fixa till någon gång 🙂

#18 - - Jessicaburman:

åh men vad kul med en lista, älskar att läsa sånt. min sambo knackar också alltid på burken innan han öppnar den, jag brukar säga "ja kom in" varje gång han gör det haha 😂❤️

#19 - - Hannas krypin:

Åh vad kul att du har en massa inlägg på gång. De ser jag fram mot att läsa. Jag gillar ditt smeknamn, jag heter ju "bara" Hanna, svårt att hitta ett smeknamn på det. 😊 Kul lista att läsa iallafall. Det är skillnad att prata mycket och prata mycket på fel sätt. Jag hoppas att jag tillhör den första. Det vill säga den som pratar mycket men ändå kan lyssna på andra.

#20 - - Michelle:

Kul med svaren på frågorna man kan bli lite slö ibland 😊

#21 - - Josefine:

Jag älskar prata med mig själv. då får man alltid de bästa svaren och man hör de man själv vill! 😋

#22 - - Marie:

Viktigpetterfolk tycker jag också är jobbigt, dem kan gärna hålla tyst enligt mig

#23 - - johnssons:

Kul lista<3

#24 - - sofiefriden:

Roligt med listor, speciellt dom där man får lära känna bloggaren mer😁❤️

#25 - - Kamilla:

Förr när jag var barn och ff bodde i småland kallades jag för Karla det gör jag inte längre. Sover också på vänster sida. Rolig lista du djort.