Ett liv värt att kämpa för. - Adventskalender dag 1

Adventskalender dag 1

I år har jag kommit fram till att göra en adventskalender, jag kommer inte lotta ut något och jag kommer inte ge er några tips. Eller tips kommer det bli, men inte på att köpa någonting. I min kalender kommer det finnas tips och utmaningar för självkänsla, självförtroende, tacksamhet och nuet. Ni får gärna klicka i hjärtat här nedanför (jisses så tjatig jag är, men det underlättar för mig att veta om jag ska göra liknande nästa år). 
 
Här kommer i allafall dagens "lucka". 
 

Jag vill att vi startar adventskalendern med att titta oss i spegeln. Vad ser vi?

Jag tycker vi tittar på oss själva i spegeln med nya ögon. Sedan ska vi lista 5 saker som vi är nöjda med på oss själva, även det minsta lilla vi ser när vi tittar på oss ska i skriva upp. 

Nu säger vi högt till oss själva: Jag är nöjd med min kropp och jag duger precis som jag är.

 

Jag älskar att jag har mitt barnasinne kvar. 
Jag tycker att jag är en härlig människa som vågar bjuda på mig själv. 
Jag har otroligt fina ögon. 
Mitt leénde kommer lysa fram tills den dag min själ ger upp. 
Jag tycker om mina former, jag har kämpat fram och tillbaka med min vikt, ätstörningar och mycket mer. Nu, vid 40 års ålder så inser jag att mina former är jag och jag duger precis som jag är. 

Nu önskar jag er alla en fin advent, med en massa mys. 

#1 - - jessica:

sån härlig och bra adventskaländer <3
mina fem saker jag är nöjd med är den glöd och kämpar gnista jag alltid haft, 2 att jag har humor och bjuder på mig själv 3 att jag ändå är en både korkad men ändå super smart blondin haha 4. att jag påhittig och kreativ 5 att jag bryr mig om andra . nu skrev jag ju inget om mitt utseende får jag godkänt ändå? XD <3

Svar: Det får du, men nästa gång utseende 😉😂
sandifighter

#2 - - Kamilla:

Vilken klok kalender du har. Så viktigt att lära sig att uppskatta det man har. Häng gärna med i Julklappssäcken 2019 nya luckor varje dag. https://kamillaskamera.com/2019/12/03/julklappssacken-2019-lucka-3/

Svar: Tack, jag såg att det fanns ❤ tack för tips❤
sandifighter