Ett liv värt att kämpa för. - Bilder från veckan.

Bilder från veckan.

Under veckan har jag haft det både bra och dåligt kan man säga och just nu mår jag inte världsbäst tyvärr. 
Jag har känt mig lite piggare ett tag vilket har varit jätteskönt, men så var jag på en föreläsning. Det varade ett tag utan ett break och det gjorde mig sämre. Dels var jag okoncentrerad under föreläsningen och utan break blev jag otroligt trött. Jag förstod inte det, att jag skulle bli så trött av det, men det blev jag. Här är jag nu, mest sovandes. Jag är så trött och det hela tiden. Givetvis känns det som ett steg bakåt, men samtidigt vet jag att jag måste lyssna på kroppen. Kroppen behöver den vilan just nu. Därför blir inte mitt inlägg så långt haha, lite skönt för er att vila från min text i bland också. Ärligt talat tror jag det blir korta inlägg hela helgen. Jag ska vila och jag ska bara samla kraft från familjen. Det finns väl ingen bättre läkning än det eller hur?!  
 
I måndags fixade jag till mig för en tripp till stan med min ny gamla vän. Vi var kompisar i 1-2 på lågstadiet, innan jag flyttade till mitt helvete. Nu har vi återfått kontakt och vi båda bor o bushen, skönt med gångavstånd till en kaffe-vän.
 
Det blev en roadtrip med bland annat en kaffe inne i stan.
 
Tisdagen blev en lite städdag av badrummet, då passade jag på att rensa min låda därinne från allt skit och göra en sminklåda av det hela. Skönt att ha allt på ett ställe.
 
En liten, det kanske inte ni visste om mig, men jag älskar smink och här testade jag lite olika nyanser av blått. Jag gillar inte när det blir för mycket spackel, men här är jag faktiskt lite nöjd. I går kom mina lösögonfransar och jag kan knappt vänta på att få testa dem. Jag väntar tills jag känner mig lite piggare.
 
Ännu en fika/kvällsmat med en annan vän och en chans att prata i kapp oss om våra liv. Helt magiskt underbart.
 
Efter maten gick vi på en föreläsning med Mattias Ribbing. För er som inte vet vem han är så är han en sån där med otrolig minne, han har även skrivit böcker. Han pratade om hur man fick barn att minnas det man läser när de gör läxor. Hade jag inte tappat koncentrationen 500 ggr och varit nära på att somna utan kaffe och med utmattningen så hade det varit fantastiskt. Väldigt bra retorik. Det var peppa till plugg i karlskoga som anordnade det.
 
Det var lite från min vecka. 
Nu tar jag helgen och hoppas att ni som läser också får en underbar vecka. #1 - - Netti Starby:

Vad skönt att du känner dig piggare och helt rätt att du ska vila upp dig i helgen. Snygg outfit <3 Kramis

Svar: Tusen tack ❤
sandifighter

#2 - - Ullie:

ja är nog med i skov så jobbigt väder så super ont o gnällig . så fin du är passar super bra i det
man är väldigt trött tycker ja o kan sova mitt stående känns det som ibland <3<3

Svar: Tack fina du ❤
sandifighter

#3 - - Liw:

Ja ibland behöver man ta ett litet ”break” och sänka sina krav. ☺️
Klokt och nödvändigt. Du skriver alltid med sådan inlevelse, och man känner din närvaro. Hoppas du ska må lite bättre igen snart. Du är jättefin på bilderna vill jag också tillägga❣️

Svar: Men....så glad jag blir ❤ jag hoppas jag kan göra lite nytta för någon ❤
sandifighter

#4 - - Hanna Karlsson:

Vad tråkigt att du känner dig tröttare igen. Mysigt med fika med en vän och att ni bor nära varandra. Skoj att ni återupptagit kontakten. Verkligen fina bilder på dig! Gillar sminkningen, passar dig bra. Hoppas att du får lite energi av helgen och tid med familjen.

Kram <3

Svar: Ja, jag har haft en mysig helg med mina bästa ❤
sandifighter

#5 - - Jenniey Love:

Att lyssna på kroppen är så viktigt. Hoppas du fått vila ordentligt i helgen! kramiz<3

Svar: Det har jag ❤
sandifighter