Ett liv värt att kämpa för. - Tröttheten har tagit över min kropp.

Tröttheten har tagit över min kropp.

This is my everyday for the rest of my life.


Jag känner verkligen hur orken bara runnit av mig. Blir lite irriterad på hur lite jag egentligen orkar. 
Jag har hundra påbörjade inlägg, men jag orkar inte ta itu med dem just nu. 

Maken hade ledigt i dag, vi spenderade den på tu man hand i Örebro utan barn. Vi har skrivit under ett leasingavtal för en ny bil, men den kommer jag berätta mer om längre fram. 

Vi skjutsade barnen till skolan, mitt smink tog lite längre tid än vad jag väntat mig, allt blev snett och vint. Pappan i huset fick aggera taxi chafför i morse. Sonen var nämligen också sen, så först skjutsade han dottern som är väldigt noga med tid (fast hon ännu har svårt med klockan). Sen fick han skjutsa sonen som inte var i tid och sen fick han hämta mamman som trixade med sminket. Lila och glitter testade jag i dag. Dotterns smink (men skvallra inte).

Jag vet inte vad jag gör för grimas, men den bjuder jag på. Visst blev jag väl lite hot mama tillslut haha
Efter biljakten fick det bli buffé på bästa restaurangen, kinamuren i örebro.
Tänk vad viktigt det är med tid tillsammans utan barn, jag laddade verkligen på med kärlelsenergi, att strosa tillsammans hand i hand och bara umgås. Underbart. 

Nu är det ju så att min familj är ju ganska vana vid att jag ska ta selfies och groupies och gud vet allt, så han ställde upp lydigt för ett foto med mig haha

Alltså, han och jag, love you min egna viking.
Kom ju på nu, det hade ju varit en perfekt stund för fotografering på stan, men mobilen låg vackert i fickan för att vi två skulle få tid ihop. 

Väl hemma fick jag distans healing av finaste JB free your soul. Andromeda hjälper mig att öppna upp blockeringar och att balansera upp energier. Ska få hjälp om ca en månad igen, men jag har lite att jobba med tills dess. Ärligt talat så känns det som om jag var menad att träffa henne och att just hon ska hjälpa mig vidare på min väg mot mitt mål. Jag har sån full tilit till vad hon gör, mycket mer än till andra. Så jag är otroligt tacksam och glad för mina behandlingar jag får utav henne. 

Under kvällen har vikingen varit på middag med sina kollegor medans jag utfodrat ungarna och fått båda trollen i säng, inte det lättaste kan jag säga. Det är tyst i övrigt förutom tv:n och att dottern pratar, men just när man ska lägga sig så kommer tjattret och man ska lyssna. Tyvärr har huvudet slagit av då, så det blir mest att jag säger ett ja och nej när jag tror de passar. När det har varit en fullspäckad dag så orkar jag bara inte med allt prat omkring mig. Det blir för mycket. 

Nu ska jag titta på youtube och sen sova. 
Glöm nu inte trycka på hjärtat 😉 ❤ See ya tomorrow! 

#1 - - Mina:

Wow vad fin du är och så snygg i sminket, utan också så klart ❤ Underbart att få en sån dag tillsammans, det behöver man verkligen lite då och då ❤

Svar: Tack snälla ❤
sandifighter

#2 - - Ullie:

alltid söt skriver jag igen
ja vissa dagar .
man behöver egentid utan barnen behöver inte va så noga men att man är tillsammans själva nyttigt

Svar: Så sant ❤
sandifighter

#3 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

Det låter som att fibron verkligen är riktigt tuff för dig just nu? Jag vet ju att den är kroniskt men utifrån dina inlägg låter den värre. Är det mycket på grund av vädret?

Svar: Ja, vädret betyder en hel del vid fibro 😒
sandifighter