Det här med smidighet är inte min starka sida.

Ja, jisses, vilken helg. Det har hänt mycket, massa positivt. Däremot är jag helt slut nu, ska bli skönt att lägga sig i sängen och bara få må gott med netflix. 
 
I lördags så bar det av till Örebro på eftermiddagen. Vi var till ikea, därifrån kom vi hem med flera olika paket. Jag var helt salig. Vi levde ju lite skralt över sommaren efter som jag skulle få pengar från folksam osv som jag väntade på. Därför blev det ju en hel del pengar undan stoppat som vi nu kunde ändra om för. 
 
I dag började vi sätta ihop soffbordet, lite mindre och runt. Jag passade också på att ändra om lite, sittpuffen fick bli en divan till soffan. Bättre belysning köpte vi också och den där fina ljusslingan. I morgon ska jag i väg och köpa några blåa eller gråa kuddar, jag ska även köpa nya filtar så blir det en liten färgklick. Själv kan jag inte fatta vilken skillnad det blev. Det ser så mycket fräshare ut. Nu ska jag rensa sovrummet, en ny, mindre bokhylla ska in och vårt stora åbäke ska bort. Det ska bli ett drapperi eller en dörr till vår garderob. 
 
Före bild, även före bild innan städning haha
Efter bild och lite mer städat. I morgon ska ni se att det blir ännu bättre.
Andra försöket för att komma upp och givetvis kom jag inte så långt. Sonen valde att flytta på sig. På första försöket till att hänga upp ljusslingan kom jag upp, men det slutade med 3 skruvar under soffan. Fick kliva ner igen och leta skruvar. Kan ju säga att alla fick sig ett gott skratt.
 
Tillslut kom jag upp och ljusslingan kom faktiskt upp, även om maken inte trodde på mig.
 
Sen ska jag måla mörklila klickar i dotterns rum. Vi köpte en byrå som hon kommer ha som tv-bänk och hennes fula ska bort. Så småningom ska hon även få en bäddsoffa där hon och kompisarna kan mysa. 
Vi köpte även en byrå till sonen, men hans rum kommer vi inte ändra så mycket, för där har vi fått klart allt annat. Kanske att det tillkommer en sackosäck. 
 
Nu när jag insåg hur mycket små förändringar kan göra så har jag kommit på att vi ska ändra om lite i köket med, en ny bänkskiva, måla köksskåpen (ev, nytt golv om jag kan fjäska för maken). På det viset kan vi ta ett lån och få klart vår fula tvättstuga, där vi brutit upp golvet. Vi hade tänkt göra både tvättstugan och köket, men det blev för dyrt för oss just nu. Kanske en dag längre fram, men får vi klart tvättstugan är jag nöjd. 
 
Jag är så jobbig, kommer på alla dessa förändringar i huvudet, men orken finns inte där att komma i gång. Huvudet är liksom inte med. Jag vill inte vara utmattad längre, jag vill inte vara så här trött och jag vill inte må dåligt mer. Jag vill komma o gång och orka saker igen. Vissa stunder får jag för mig att tröttheten också blivit kronisk. Däremot ska jag inte klaga, jag har fått godkänt att vila upp mig till slutet av februari och det kommer jag göra. Däremot skadar det ju inte att tänka ut hur jag vill ha det när jag orkar.
 
I allafall så känner vi oss otroligt nöjda just nu och jag kan inte sluta beundra vårt vardagsrum. 
 
Farsdag och givetvis skulle han hyllas här hemma. Vi hade skrivit små lappar och lagt i en burk, tänkte han kunde ha den på jobbet och får han en tuff dag så kan han ta upp en lapp och förhoppningsvis ger det han lite ny energi. 
 
 
Hemmagjord kinamat. Spagetti i botten, kött och olika grönsaker på toppen. Supergott.
 
Varje söndag skriver jag veckans lista för självkärlek, däför kommer nu denna veckas lista. Ni får gärna använda den, men glöm inte skriva att det var härifrån ni tog den. 
 
Vad har varit det bästa med mig själv under veckan?
Min sminkning jag gjorde i lördags, tyckte själv jag blev jättefin i den.
 
Vad har varit min styrka under veckan?
Att jag faktiskt har kommit ut på promenader. Det gör mycket för min själ och kropp, en återhämtning mot min väg till att bli "frisk" igen.
 
Hur har det gått med motion denna vecka?
Jag har kommit i väg på flera promenader.
 
Hur har meditationen gått denna vecka?
Den har gått sämre däremot, har inte funit känslan, men ska försöka bli bättre till veckan.
 
Har jag umgåtts med någon denna vecka? 
Ja, min "granne" M
 
Vilken känsla gav det mig?
En mys-känsla.
 
Har du irriterat dig på någon denna vecka?
Ja, min man för att han inte visade något intresse att göra sig i ordning till örebro.
 
Varför tror du de irriterat dig?
För att jag vill att allt ska hända nu och då blir jag lite tvär när resten av familjen är söliga.
 
Hur ser det ut med sociala medier?
Jag har kunnat få korta stunder att sitta vi datorn, jag har påbörjat inlägg och avslutat något annat. Sen kommer ju härntröttheten över mig, jag försöker däremot hålla mig uppe på dagen för att kunna lägga mig tidigare. 
 
Har du tagit ett steg mot ditt mål i livet under veckan?
Jag har fortsatt att rensa och tillsammans med maken fixat vardagsrummet.
 
Denna vecka är jag tacksam för?
Att jag har känt en glädje.
 
Vad behöver du jobba på med dig själv under veckan som kommer?
Se till att vara uppe om dagarna och inte sova hela förmiddagen, så att jag kommer i säng tidigare om kvällarna.
 
Ja, det var lite om denna vecka, förhoppningsvis ses vi i morgon igen, om orken finns. Tack alla fina läsare för att ni läser och följer mig. Jag blir så glad för att ni vill läsa mina ord.
 

 

För er som vill fortsätta följa mig, klicka 
på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 


#1 - - Jessica :

Haha fick mig ett skratt åt bilderna när du försöker få upp slingan 😂❤️ tur man är envis, så fint det blev med bordet förresten bordet du hade innan va typ nå liknande som vi har tror ja😍😍

Svar: Haha, ja inte ska han få skratta åt mig 😂😉
sandifighter

#2 - - Amanda:

Minns när jag var liten och bodde hemma då hade jag en sackosäck som jag kunde somna i ibland haha :) Vad fint det blev i vardagsrummet :)

Svar: Tack ❤
sandifighter

#3 - - Netti Starby:

Vad roligt att ni kom hem med en hel del från Ikea och härligt att du har kommit igång med promenader. :-D Kramis

Svar: Ja det är superskönt ❤
sandifighter

#4 - - Christine:

Vilken glädje du gav med detta inlägget. Först fick jag mig ett gott skratt för att du bjöd på dig själv och till sist en härlig tacksamhetsövning! Supernajs!
Storgillar den virkade filten också förresten :)

#5 - - Kamilla:

Är du som jag att du bunkar upp med hela kundvagnen full med ljus när du är på IKea?

Svar: Haha, nä denna gång blev det inte så mycket ljus, men många olika paket 👍
sandifighter

#6 - - Ullie:

ha ha ja skrattar oxå et går lite för ej som mej å ja står på soffor o ramlar ner ha ha gud
men ska man ha upp något JAG är minst i familjen o dålig balas men vm ka upp ? ja du märker ju
kram min fina

Svar: 😂😂 ja eftersom han skrattade åt mig så kunde jag inte ge upp 😂😂
sandifighter