Ett liv värt att kämpa för. - Vi testar sheetmask och veckolista Vi testar she Vi testar sheetmask och veckans lista.

Vi testar sheetmask och veckolista Vi testar she Vi testar sheetmask och veckans lista.

 
Då var det söndag igen och denna veckans sista dag. Är det fler än jag som tycker att dagarna plötsligt går så fort? 
Nästa söndag är det redan första advent och det betyder att jag sakta, men säkert måste få upp adventsljus här hemma. Vi köper alltid en varsin adventskalender här hemma och överaskar varandra med, brukar bli lite av den dyrare sorten. Det har blivit en mysig tradition. Jag har både fått guldfynds kalender, kaffe kalender och lakritskalender under åren som gått. Ska bli spännande att se vad jag får i år. Vi har bara sonens kvar och den hoppas jag kommer under veckan, annars blir det lite träligt. Ska jag lägga upp bild på våra kalender nästa söndag tycker ni? 
 
Söndags kvällen brukar dottern och jag spendera tillsammans med varsin ansiktsmask och någon serie på tv. Det är vår egna lilla mysstund. Denna vecka köpte jag sheetmask från ica maxi och den var riktigt bra. Huden känns len och härlig efter. Båda var nöjda tror jag. 
 
Sheetmask från Ica Maxi.
Två spöken i mörkret med levande ljus och gurkvatten (som inte gick hem hos dottern, för mycket gurksmak)

Mitt i allt söndagsprat har jag givetvis inte glömt min lista, ni får gärna kopiera den, men skriv då gärna vart den kom i från. 
 
Här kommer veckans lista.
 
Vad har varit det bästa med mig själv under veckan?
Det bästa med mig har varit mitt humör. Jag känner att jag är på bättringsvägen till mycket och jag ser fram emot allt det nya som kommer min väg.
 
Vad har varit min styrka under veckan?
Att jag gett mig själv ro för att upptäcka den Sandra som finns inom mig. Att jag fått chansen att se att jag har en inre styrka och att jag höll mig lugn när min bror behövde skälla av sig om pappa utan att jag yttrade om det jag känner kring allt omkring just det ämnet.
 
Hur har det gått med motion denna vecka?
Tyvärr har det inte blivit så mycket motion i veckan. Jag har haft ont i höfterna och det har fått hålla mig tillbaka lite. Jag fick även en förkylning som gav mig feber så i helgen fick jag också vila. 
 
Hur har meditationen gått denna vecka?
Det har gått jättebra. Jag har fått hjälp av en gör go tjej som hjälper mig framåt i min utveckling så nu har jag fått tips och knep för hur jag ska jorda mig. Via en vän fick jag tips om en youtuber som förklarade så bra om hur man ska få bättre kontakt med sina känslor. Det ser jag fram emot. Sen har jag även frågat min allra äldsta vän, om hon vill åka på retreat till våren. Det blir troligtvis en kristen sådan, men just nu är det precis det jag behöver. 
 
Har jag umgåtts med någon vän denna vecka? 
Inga vänner, men med min man, så där har kärleken spirat lite extra. Sen barnen blivit större har vårt förhållande djupnat massor, sen måste jag säga att tjejen som healar mig gör underverk när hon går in och klipper banden med människor som inte hör hemma i mitt liv. Jag har skärmat av endel från vänner med, mycket pga att min egentid är så viktig för mig. Att få tänka och att bara få vara själv. 
 
Vilken känsla gav det mig?
Jag känner en enorm kärlek till min man, till mig själv och till mina underbara barn. Jag har fått massage och fixat mina naglar, vilket alltid får mig att känna mig ny. 
 
Har du irriterat dig på någon denna vecka?
Ja det har jag tyvär. Jag gillar inte att jag gör det, men jag måste erkänna att när gamla mönster, tankar och funderingar blossar upp så är det inte lätt att hålla lugnet. 
Blev besviken på min man som glömde bort tiden på jobbet, hade varit lättare att hantera om han ringt och berättat att han skulle bli sen. 
 
Varför tror du de irriterat dig?
Jag känner mig tagen för givet och jag vet att detta är känslor som bottnar i min barndom, känslor som sitter hos mig och ingen annan och jag måste helt enkelt lära mig att hantera dem. 
Med maken är det att jag blir åtsidosatt, att jag och barnen kommer i andra hand och jobbet i första. Detta har vi däremot pratat om, så nu är det förhoppningsvis löst. 
 
Hur ser det ut med sociala medier?
Jag tror att jag lyckats skriva ett inlägg varje dag, utom i går då jag kände mig riktigt kass och trött av förkylningen.  
 
Har du tagit ett steg mot ditt mål i livet under veckan?
Ja, genom att meditera varje dag och jorda mig, nu kommer jag lägga till ännu en övning på detta. Ska bli spännande att se vart det leder. 
 
Denna vecka är jag tacksam för?
Så otroligt mycket. Min make och mina fina ärliga barn. Söndagsmyset med min dotter och vår spa kväll. Svågern som fixar vår toalett. Att barnen har kompisar och är glada. Att vi alla mår bra och att vi alla medialt är i samma frekvens. Vi lyfter varandra ett steg i taget uppåt. 
 
Vad behöver du jobba på med dig själv under veckan som kommer?
Definitivt att komma ut och gå lite, jag vill ta nya kort så i morgon åker jag en bit för att gå en ny skogspromenad, en liten bit bort. Att få tillbaka energin och gärna läsa lite mer. 
 


För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 

 
 


#1 - - Jessica Högberg:

Tycker absolut att du ska lägga upp kalendrarna. Vilken fin lista!! Den vill jag göra nästa vecka=)

Svar: Tack, ja listan tycker jag ger en bra insikt på hur veckan varit och tankar inför veckan som kommer ❤
sandifighter