Kronisk sjuk, då gäller det att vila emellan aktiviteter.


 
Fredag i dag och dax för en ny helg.
 
Hoppas ni ser fram emot helgen lika mycket som jag. Här hemma blir jag alltid kluven inför helg, kanske har ni lika?
 
Som nu när jag är sjukskriven, mina vilodagar när jag är själv hemma och får vila som jag vill, får ha det tyst och lugnt, min stund att bara vara, den blir väldigt rubbad, för plötsligt blir det ljud och högre röster och jag känner i bland att det är så svårt att orka. Det brukar gå någorlunda, men just denna helgen blev helgen lite extra lång. Det började med sonen på 9 år börjar knacka i väggen mitt i natten. Vi låg och lyssnade lite, men så kom det igen och då gick maken upp. Det visade sig att sonen fick sura uppstötningar och kunde inte sova, så han fick en samarin, la upp huvudet lite högre med en hink bredvid sig. Han fick vara hemma i dag, något jag inte räknat med. Han är väl kanske inte så vidare svår att ha att göra med, men han pratar. Jisses vad han pratar. Nästa grej är att maken börjar skicka meddelande. Magen är inge bra...i nästa stod det att det kändes som om han hade feber, då kände jag bara att vad ska jag göra åt det. Det slutade med att han kom hem tidigare och la sig i soffan. 
 
Det var liksom min lugna dag, en förmiddag med vila och sedan skulle jag få trevligt kaffe sällskap, men jag fick ju skriva att de var sjuka. Hon kom ändå för att hämta garn eftersom hon ska sticka strumpor åt mig, så en kaffekopp kunde hon ta i farten. Men så fick vi med våra onda kroppar sitta på trästolar i köket. 
 
Sen vet ni ju hur sjuka karlar kan bli. Man måste gå runt och tycka synd om dem, och egentligen hade jag behövt vila. Så i dag har jag försökt bloggjobba lite på kvällen och under resterande tid servat med mackor, mat och te. Själv kunde jag inte dricka koppen jag hällt upp åt mig för det var en ny te med kanel och citron eller liknande som smakade bläää (enligt mig).
 
Nu har jag satt mig i soffan för att få iväg mitt inlägg eftersom sonen sitter i min säng. Maken ska lägga sig vilket betyder att jag får ta läggningen i dag. 
 
Vet ni vad jag skulle vilja göra? 
Sätta mig i sängen, lägga upp mitt värkande ben på en kudde, ta ett glas rött vin i handen, sätta på tv och bara vara. Barnen får gärna vara i säng så det är så där tyst och lugnt omkring mig, Tänk, det vore himmelriket just nu. 
 
Håll utkik mina vänner för i morgon kommer ett inlägg om min föreläsnings dag. 
 

För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Gillar du inlägget så glöm inte att trycka på hjärtat, det skulle uppskattas mycket ❤
 
 
 
 


#1 - - Ullie:

ja u tänk va lite det kan va ibland på att man typ ballar ur för höga ljud eller något händer
Hoppas du fick vila lite ändå kramar om