Ett liv värt att kämpa för. - Tänk att allt ska göras samtidigt.

Tänk att allt ska göras samtidigt.

Just nu är det kaos här hemma, som jag skrev i gårdagens inlägg, så har jag en bättre period nu i både fibromyalgin och depressionen och då ska givetvis allt hinnas med (enligt mig)
Morgonen började med att jag gick upp med maken kl 06.00 trots att kidzen hade en studiedag. 
Runt nio fick jag besök, så det var ingen ide att lägga sig igen. En vacker blombukett och ett fint halloween ljus fick jag utav min fina vän. Är så tacksam att jag har så fina vänner runt mig. Det blev en trevlig stund tillsammans. 
 

Sen vilade jag middag en stund, dottern satt bredvid och jag bad henne se till att jag verkligen vaknade till när klockan ringde. Jisses sicken unge...fick ju inte ens ligga kvar under täcket, hon tjatade nog värre än en klockradio på mig haha
Men upp kom jag vill jag lova. Skulle behöva henne hemma varje dag som min väcklarklocka haha. 
 
I dag blev jag sådär extra populär, för efter lunch kom nästa vän och då blev det lite mer kaffe. Men även där, blev det ett trevligt snack. Hon stickar strumpor åt mig och de kommer bli så väldans bra och härliga på fötterna och benen, de är så där långa som jag behöver och de sitter inte åt någonstans. Ska bli underbart när de blir klara. 
 
Givetvis skulle jag börja röjja i dag med, så när maken kom hem var det värsta bombnedslaget, men jag måste få bort allt plotter och klotter här hemma, känns som jag blir kvävd med all skit runt mig. 
 
Så här ser det ut när jag ska städa haha

Jag har även förberett flera blogginlägg som jag ska lägga upp här så småningom. I morgon ska jag sitta med min lilla hemlighet för bloggen, vill ha godkänt innan jag börjar släppa ut dem en och en. 
 
Höll ju på att glömma, när maken kom hem, så hämtade han ut paket och med i ett av dem var mitt lilla databord, eller skiva. Blir så skönt att ha den när jag sitter i sängen eller soffan. Jag kan till och med ha min kaffekopp på den, lyllo mig. Den är så perfekt. Ska ta kort på den i morgon när det är ljust ute. 
 
I morgon ska jag skriva ett inlägg om fibrominnet, kom på det när jag satt och pratade med min kaffegäst nummer två. 
 
Tänk att lilla jag varit så poppis i dag. Den känslan tar jag till mig och njuter av ett tag. 

 
 


För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 
 

#1 - - Diana Saelöen:

Härligt att höra att du har en bättre period. Ta nu inte ut dig för mycket bara

Svar: Nä då, försöker ta det lugnt ❤
sandifighter