Ett liv värt att kämpa för. - Sömn och fibromyalgi.

Sömn och fibromyalgi.

Inlägget innehåller affiliatelink. 

Alltså denna sömn vid just fibromyalgi, jag blir tokig. Just nu har jag en period där jag knappt sover något och ärligt så gör det mig totalt knäpp, jag menar det. 
 
I dag skulle jag äntligen åka på min efterlängtade massage, under oktober hade min massör extra erbjudande med hot stones som hon precis startat upp. Givetvis ville jag prova. Gårddagens miss bjuder jag på här
I dag åkte jag ner till stan igen, jag kom på rätt dag och rätt tid. När jag väl kommer dit så ser jag en lapp, det är stängt, välkommen åter i morgon! Ehm...vad händer tänkte jag..för att direkt efter inse att jag står vid lokalen bredvid. Men hallå...jag har gått där i flera månader vid detta laget, jag borde kunna gå dit upp i sömnen, men icke då. Jag kom in, skrattande eftersom jag verkar bara göra miss efter miss. Fick ju berätta för min massör eftersom hon stod där som ett frågetecken. Självklart fiick hon sig ett gott skratt hon med. Den bjuder jag på. 
Talar om att jag ställer upp stativet för att ta lite kort till min blogg, knäpper då och då på knappen till stativet för att efter en stund komma på att shit, jag glömde nog att ändra telefonens bluetooth från bilen och till knappen. Hade jag kunnat hade jag ju hoppat upp och ställt om den, så ivrig är jag på att få till lite kort till bloggen. Denna gång kunde jag däremot stilla min iver och ligga kvar. Efter massagen gick jag snabbt till telefonen och som jag trodde, mina knapptryckningar hade gett noll effekt på telefon. Fick ju helt enkelt tala om att...nä jag sa inte att jag är den mest förvirrad personen på jorden, i stället berättade jag lite försiktigt att stativet är ny och att jag inte lärt mig den ännu. Det är faktiskt sant också! fast kanske hade jag kunnat komma på det innan jag for in där som en virvelvind, alldeles rörig i huvudet. 
 
Jag tänker faktiskt klaga på min fibrodimma, (nu suckar alla som känner mig och tänker, men så har du ju alltid varit Sandra) finns ingen chans att jag skyller på att jag helt enkelt alltid varit förvirrad haha. 
 
I förrgår kom maken hem med den skönaste och goaste dressen ever, fast den är öppen där bak, så jag måste tänka mig för innan jag öppnar dörren om någon ringer på. 
Jag bara älskar den, så otroligt varm och go, som en filt fast med armar så man slipper frysa. Alla hjälpmedel jag kan få för att hålla mig varm gör mig fantastiskt gott. Så min kära make, jag är dig evigt tacksam. På grund av dåligt ljus så kommer jag inte ta kort utan bara lägga upp en bild. Jag har den ljusblå. 
 


Snug rug deluxe

Nu ska denna mamma gå och laga mat, pappan i huset är borta i kväll och får jag ungarna i säng så kan jag mysa ner mig i sängen med någon bra serie. 
 

 

 
För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Gillar du inlägget så glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 

#1 - - Popprinsessan:

Men vilken gosig present till man kom hem med! Såå skönt! Hoppas också att du gillade hot stone massagen. Jag har testat det en gång och jag gillade det.

Svar: Ja det gjorde jag, ska fortsätta med den i framtiden i stället för klassisk massage 🙂
sandifighter

#2 - - Liw:

Haha tokigt det kan bli 😉...för de flesta. Känner igen sådana där dagar, utan ngn fibromyalgi att skylla på ☺️ Efter regn kommer solsken och du verkar så härligt positiv trots värk och dålig sömn. 😘 Mysig och nästan lite sexig outfit med öppet baktill. 😁

Svar: Haha jag dööööör, den kommentaren kan bara du dra 😂😂
sandifighter

#3 - - Diana:

Ha ha, oj vad det känns igen... jag sa på jobbet häromdagen att ett yttrande ska vara inne nästa vecka..nä sa vår administratör...det ska vara inne nu på onsdag...ja just det sa jag, nu är det ju nästa vecka.....gissa om jag fick höra det resten av dagen.😂
Jag har också en sådan filt och med en ficka man kan stoppa in fötterna i...älskar den

Svar: 😂😂😂 ja jisses 😂😂😂
Min har ficka fram på magen för telefon eller tv dosan 😉
sandifighter

#4 - - Mina:

Vilken fantastisk present!
Tack för att du bjuder på din dag så oscensurerat, skönt att höra att det inte bara är jag som kan vara virtig. Ta hand om dig och hoppas du kan krypa ner och se en serie ❤

Svar: Ja jisses 😂😂
Han är fantastisk min man ❤
sandifighter

#5 - - Anna:

Ibland får man ha såna dagar också! jag har det väldigt ofta haha😂 kram på dig! och filten ser jätte mysig ut 😍

Svar: Det var den. Ja, men man kan ju bara skratta åt dem 😂
sandifighter

#6 - - Marie:

Men hur skön och go såg inte den dressen ut då¨, den hade jag älskat, fint gjort av honom.

Svar: Ja, han är magisk min kära ❤
sandifighter

#7 - - Kamilla:

Men jisses vilken gosig dress. Den skulle jag vilja ha de dagar när jag känner mig låg.

Svar: Ja, den var helt underbar ❤ är så otroligt glad för den och den finns i så många fina färger ❤
sandifighter

#8 - - Netti Starby:

Vilken underbar present och vissa dagar är man verkligen mer förvirrad än andra. Händer även mig väldigt ofta och ha en fin dag! <3 Kramis

Svar: Ja i bland kan det bli lite virriga 😂
sandifighter

#9 - - Malin moen:

Har en sådan snug-rug här hemma. Har ett grymt fack där framme för popcorn. Hehe. Har alltid den på mig vid kalla dagar och mysa till det

Svar: Haha, popcorn..det hade jag ingen tanke på. Det måste jag ju ha ❤
sandifighter

#10 - - Amanda :

Fy vad jobbigt att inte kunna sova man blir helt slut i hjärnan 😋❤️

Svar: Ja, det blir man verkligen 😒
sandifighter

#11 - - Madde:

Är exakt likadan. Du kan skylla på fibrodimma, men vad ska jag skylla på???? haha Gör sådana här saker hela tiden.

Svar: Tror jag bara skyller på den eftersom jag är helknäpp, men inte vågar erkänna 😂
sandifighter

#12 - - jessica:

åh den filten med armar har jag tittat på i flera år. man kan ju aldrig få för mycket av filtar och sånt. spceillt inte då katterna har en förmåga att sno dom 😂😂

Svar: Den är underbar, jag lovar ❤
sandifighter

#13 - - Frida:

haha åhh! När jag är stressad och har sovit dåligt så är jag precis likadan. allt blir fel. Men som tur är kan man skratta åt det efteråt, och det blir bra berättelser :D
Mysig filt! En sådan skulle jag behöva då jag fryser jämt

Svar: Filten är jätte härlig, ja visst kan man skratta åt det knasiga och det är så mycket bätttre än att bli irriterad.
sandifighter

#14 - - Fnulan:

Gah så irriterande! Jag hade brutet ihop.. Hahha Jag har ingen fibrohjärna att skylla på men en ärthjärna =)

Svar: Haha...det är nog mer den jag har också 😂😂
sandifighter

#15 - - Hannas krypin :

Jag sitter och ler för mig själv för du gör såna grejer som jag med lätt skulle kunna göra. Härligt att du bjuder på dig själv. En sån där snugrug skulle jag med vilja ha.

Svar: Den är underbart skön, sitter med den varjr dag och myser.
sandifighter

#16 - - Lisa:

Vet hur det känns, har själv ME/CFS. Det är ju lite som fibromyalgi. Vilken mysig filt. Omtänksam och snäll make du har :)

Svar: Ja han är den bästa. Ja båda sjukdomarna är lite lika.
sandifighter

#17 - - Windenia:

Ja sömnen saknar man verkligen. Vet inte när jag sov en natt som man ska...år sedan i alla fall. 😂
Vad tyckte du om hot Stone? Jag har testat och det var skönt under tiden men kunde knappt röra mig sen på två veckor. Inte testat mer sen.

Fibro dimman...den kan man inte annat än skratta åt..😂


Svar: Fibrodimman blir jag alltid full i skratt av. Hot stone tycker jag fungerade bra, är ju lite mör i nacke och axlar, men det går an. Min massör trycker lagomt på min kropp, hon vet att hon inte kan ta i jätte mycket. Det är nog därför jag gillar henne så mycket.
sandifighter

#18 - - Lillan Kind:

Det skulle kunna vara mig inlägget handlar om, fastän jag inte har fibrodimma😆 Jag är en riktig vimsmaja, och har jag bråttom blir det tusen gånger värre.
En sån filt har jag också, och den är sååå mysig!😄

Svar: Ja det är den verkligen, sitter med den varje dag ❤
sandifighter