Tips på hjälp vid intima stunder vid kronisk värk och depression.

Inlägget är i samarbete med Oliver & Eva.
 
Hej på er mina fantastiska läsare. 
 
Som många av er redan vet så är jag en person som gärna skriver om sexleksaker, men som jag vill kalla sex hjälpmedel. Det är ju ingen slump att jag en gång i tiden var homepartyförsäljare inom detta, mitt absolut bäsa jobb någonsin.
Nu har jag hittat till Oliver & Eva. Ett företag med sexhjälpmedel för alla sorters kroppar, de har säker betalning och fri frakt över 500 kr. Givetvis är allt diskret packeterat. Just nu är det även rea på vissa produkter. Superbra! 
Orsaken till att jag ville ha ett samarbete med dem hittar ni längre ner haha
 
 
En av andledningarna till att jag just skriver endel om sexhjälpmedel i min blogg är på grund av mitt huvudämne här i bloggen. Att vara kronisk sjuk.
 
 
När man är kronisk sjuk så äter man ofta olika antidepressiva, och har man värk så vill man gärna inte att någon ska ta på ens kropp. Minsta lilla smekning gör ont, att då även kunna njuta av penetration är otroligt tungt, man känner sig ofta värdelös, skuldkänslorna regnar över en och oftast om man är ett par så glider man längre och längre i från varandra. Att leva med kroniska sjukdomar är jobbigt, otroligt jobbigt. Jag har själv varit i den sitsen. 
 
 
Däremot finns det olika hjälpmedel för att fortfarande kunna få njuta utav den där intima stunden tillsammans. Den som är sjuk kan själv bestämma hur man ska hantera närmandet och paret kan gå lite mer efter den sjukas önskningar. Visst, även detta kan vara svårt, men i bland måste man börja någonstans och för att hålla gnistan vid liv, för att fortsätta vara ett par med den man älskar så kan just sexhjälpmedell vara ett pra alternativ. Att få orgasm ökar även belöningssystemet i hjärnan och man vill ha mer utav det. Vilket även det är en investering i framtiden. 
 
 
Här hemma fungerar det bra för även om jag älskar kärleksmys med min make, så finns det tillfällen jag inte kan. Beröringen svider på min kropp, höfterna värker så att ens tänka på hur själva akten ska gå till gör mig trött och svimfärdig. Att då ha olika hjälpmedel fungerar jättebra för oss. Jag får fortfarande hålla i gång den delen av hjärnans verksamhet och vi som par får fortfarande vår stund tillsammans. 
 
 
Som jag även sagt förrut så har jag svårt att få orgasm då jag inte hittat min g-punkt under alla dessa år. Därför använder jag oftast alltid en vibrator av något slag. Tidigare har jag visat min favorit, men denna gång har jag hittat varianter som jag skulle vilja ha, bara för att de är läckra. 
 
 
Womanizer Liberty är den senaste av womenizers beröringsfria lyfttrycksvibrator. Denna är lite mindre och i en mer diskret variant som gör den perfekt för att ta med på resan, i handväskan. Liberty är nämligen utrustad med ett lock vilket gör att den håller undan smuts. Den är utrustad med pleasure air som suger på och stimulerar i 6 olika intensivnivåer. Womenizer är 100% vattentät, så lätt att använda i duschen eller badet. Den är uppladnungsbar med magnetladdning och därför bättre för miljön. Om den faller dig i smaken som den gör för mig, så hittar du den här
 
 
Nu är det inte bara kvinnor som har problem, depression och fibromyalgi drabbar även män. Därför vill jag också visa en manlig hjälpmedel. 
 

 
Penispump för nybörjare är som namnet säger en klassisk nybörjarpump helt enkelt. Den är elegant i designen och tillverkad på kroppsäkert material. Den kommer med en enkel pumpboll och quick-release gör att du kan släppa på trycket genom ett enkelt knapptryck. Du hittar denns här, den finns just nu på rea.  
 

 
De har även värmande massageoljor i olika smaker, de är vattenbaserade, vilket gör det enkelt att tvätta bort eventuella fläckar. Något jag själv älskade när jag sålde produkter sjäv var Pjur silikonolja, den fungerar både som glidmedel och massageolja. Tänk bara på att inte använda den på silikon hjälpmedel, då den den kan skada produkten. Mitt egna tips är att den även funkar som lotion och silikondroppr till håret.. Jag använde den mycket förr till just håret, men också efter rakning på olika delar av kroppen. Pjur women silikonglid kan jag varmt rekomendera för olika andvändningsområden.


#1 - - Becka Lindhe :

Finns så mycket sexleksaker, jag har också några sexleksaker men favoriten är satisfyer pro ^^
Jag ÄLSKAR den, hahahahhaha

Svar: Jag med 👍👍👍
sandifighter

#2 - - Anna:

Det finns verkligen så mycket sexleksaker och alla ser verkligen olika ut, vilket jag tycker är sjukt kul! Härliga tips! Trevligt samarbete! Kram!

Svar: Jag går mycket efter utseende, glitter ovh glamor 😂
sandifighter

#3 - - Madelen:

De är bra tips! Många verkar skriva om de och de är bra tycker jag

Svar: Ja det är det. Tabu ämnen som ska lyftas fram 👍👍
sandifighter

#4 - - Amanda:

Tycker det är så bra att det finns så mycket sexleksaker både för män och kvinnor, blev ju väldigt sugen på att testa vibratorn du tipsar om haha :)

Svar: Ja, jag med 😂
sandifighter

#5 - - Fröken Rödlök:

En hårdplaststav med bra glidmedel kan hjälpa om man också lider av ex. vestibulit. Det pratade jag mycket om när jag var homepartyförsäljare för sexleksaker. Såna här ämnen är jättebra att ta upp, det finns så många som har det så här och behöver hjälp. Bra du tar upp det.

Visste du att silikonglid kan du ha till torra armbågar, händer och även smörja in gnisslande gångjärn och som förebyggande för att bildörren fryser igen på vintern? Hehe!

Svar: Silikonglidet visste jag om, tror jag hörde det där om plaststaven med, men minns inte säkert. Det ska jag försöka ta med nästa gång, tack för tips 👍👍❤❤
sandifighter

#6 - - Sofie:

Har faktiskt precis köpt in nya sexleksaker för typ 3 veckor sedan, så nöjd 👌😍 hehe bra tips!

Svar: 👍👍
sandifighter

#7 - - Mina:

Härliga tips och så bra att du skriver om detta. Många kan tycka att de är en jobbig sak att prata om och det är underbart att det finns så mycket hjälpmedel idag ❤

Svar: Det är det verkligen. Hos sandifighter finns det inget jobbigt 😂
sandifighter

#8 - - Anonym:

Ja så är det, sex kan bli jobbigt och skuldbelagt när man lever med kronisk värk. Tycker det är bra att du lyfter detta! Själv kör vi med kaninen, funkar skitbra.

Svar: Ja, så är det ju, den har jag hört gott om 👍
sandifighter

#9 - - Anna svensson:

Åh vad nice! Äger faktiskt ingen sexleksak vet inte varför egentligen för jag vill ju :)

Svar: Jag har flera tips åt dig 😂
sandifighter

#10 - - Marie:

Äger inte ngn sexleksak, det har liksom inte behövts. Dock toppenbra då man väl behöver, för som du säger det är ju inte alltid det klaffar och man har sina lustar ändå

Svar: Precis, fantastiska hjälpmedel 👍
sandifighter

#11 - - Amanda :

Men vilket roligt samarbete du har kul att dom har blivit så diskreta nu 😘 och att man kan med sej dom när man känner för de

Svar: Ja det var ett bra lyft av dem 👍
sandifighter

#12 - - Linda:

Kan vara bra med hjälpmedel ibland, även om man inte mår dåligt är det kul att ibland testa nya saker

Svar: Ja det är det abdolut 😉
sandifighter

#13 - - Åse:

Jag tycker de är så härligt att du delar med dej av detta 😊

Svar: Tack ❤
sandifighter

#14 - - Therese:

Har aldrig haft sexleksaker i vår säng behöver vi inte det =). Kul med samarbete =)

Svar: Ja det var ett bra samarbete med tanke på värken 🙂
sandifighter

#15 - - Kamilla:

Sex är kanske inte det första man tänker på när man mår dåligt eller lider av värk. Bra att hjälpmedel finns om man behöver dem

Svar: Ja det är det verkligen ❤
sandifighter

#16 - - Julia:

det finns verkligen så mycket olika sexleksaker och de är så kul :) riktigt bra tips och tycker de är bra att fler och fler tar upp de här om sexleksaker känns som de är lite tabubelagt ämne fast de inte ska behöva vara det liksom 😊

Svar: Ja, det borde lyftas fram mer, för även om många gillar att använda sig av dem, så får man inte glömma att det är bra hjälpmedel också 👍
sandifighter

#17 - - Madde:

Bra att avdramatisera det :-) Hade ett sådant party hemma och vad folk handlade, även om alla sa att dom inte hade råd.

Svar: Ja haha, det har jag varit med om också när jag varit försäljare 🙂
sandifighter

#18 - - carro :

Så bra att dessa så kallade sexleksakerna finns och det finns något för alla.Själv har jag faktiskt bara testat en dildos och inget mer.

Svar: Jag är inte så mycket för dildos, men däremot vibratorer tycker jag är bra 👍
sandifighter

#19 - - Anonym:

Vilket bra inlägg... har precis som du fibro med väldigt mycket värk och bl.a i höfterna ....

Svar: Så jobbigt, jag har också ont i höfterna, kan inte promenera och inte cykla längre pga det. Det är jätte jobbigt. I morgon kommer det ett inlägg om just fibro och höfter.
sandifighter