Ett liv värt att kämpa för. - Tips på webb-apotek.

Tips på webb-apotek.

Inlägget innehåller adlinks.
 
Jag äter en massa olika läkemedel, men också hälsotillskott för att hålla min kropp uppe om dagarna, sen får folk säga vad de vill, men jag får inte in alla vitaminer och näringsämnen genom bara mat. Jag har insett att jag behöver ha läkemedel och kosttillskott för att orka med min vardag, med värk, depression och vem vet vad mer. 
 
Bor man ute i skogen så blir det en hel del åkandes om man ska ta sig in till stan för att handla eller beställa, därför är jag så glad att jag automatiskt kan gå in på apoteket kronan och beställa både hälsotillskott, men även mina receptbelagda mediciner och sen blir de levererade direkt i min brevlåda. Så otroligt smart och smidigt, särskilt om man har social fobi, ångest och liknande vilket gör det svårt att ens komma ut. 
 
 
Jag blev grymt imponerad av denna service och i dag beställer jag allt via dem och får hem alltihopa tillsammans. Bonuskort osv sköts genom sidan också. 
 
 
Supersmidigt!
 

 
 

 
För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver. Dela gärna dessa inlägg vidare till människor som skulle behöva dem. 
 
Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 
 
 
 

#1 - - Wifeey:

Men woow så otroligt smart detta är.
Hade inte en aning om detta faktiskt

Svar: Ja visst är det. Jag behöver liksom inte gå till apotek, jag beställer hem alla mediciner så kommer de i brevlådan 👍 så skönt ❤
sandifighter