Ett liv värt att kämpa för. - Vissa dagar är bättre med fibromyalgi.

Vissa dagar är bättre med fibromyalgi.

I bland sker det, de där bra dagarna med både värk och depressionen. 
 
Minns ni att jag brukar säga att jag håller mig positiv, trots mina dippar, för efter dessa kommer det alltid bättre dagar. 
 
Nu vet jag att det ska finnas en balans mellan att vila och sköta hushåll och jag klarade det nästan. låg på förmiddagen och kikade på netflix, "Jane, the virgin" för att sedan påbörja "lite" städning. Köket har jag retat mig på ett tag, så där blev det lite rensning, sen passade jag på att ta disken, oj...golvet var skräpigt, men då kan jag ju lika gärna ta och tvätta av golvet också. 
 
Sen kom maken hem och då var det dax för mat, passade på att förbereda blogginlägg, för att sedan göra klart maten, efter maten tog jag och vek en tvätt, satte på en diskmaskin till.....och gissa vad som hänt? 
 
Haha, givetvis sitter jag här, helt slut i kropp och knopp och undrar varför jag måste rusa genom mina bra perioder, men jag vet varför. För att jag är rädd att en dålig ska komma när som helst igen. Man är aldrig förberedd på dagen då man får gå med krycka eller rulla sig ur sängen om man ens kommer upp. 
 
Tror säkert vi är många som fungerar likadant. Ont har vi hela tiden, men i bland blir det lite, lite mer värk än vanligt och dessa dagar är hur jobbiga som helst, för man orkar praktiskt taget ingenting. 
 
Men...i dag orkade jag och jag tänker njuta av dagen, det har jag gjort hela dagen i och för sig, för jag blir så glad när jag får rensa massor. 
 
Och nu mina vänner tänker jag ta kvällen med min barn, barnen behöver inte i säng tidigt heller, för i morgon är det studiedag för dem och sen börjar den efterlängtade höstlovet. För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. 
Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
 
Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤
 
 


#1 - - Mina:

Det gäller verkligen att ta tillvara de där bra stunderna, de stunder då allt känns precis som vanligt och man orkar. Kan tänka mig att det skapar en hel del välbehagskänslor att ha sådana dagar då man rensar och fixar. Ha nu en fin kväll tillsammans med din fina familj <3

Svar: Ja det gör det verkligen ❤
sandifighter