Ett liv värt att kämpa för. - Fibromyalgi värk.

Fibromyalgi värk.

I dag har jag haft fibrovärk hela dagen, det har varit som en dimma runt mig. Sov länge på förmiddagen, sen även en stund på eftermiddagen. 
Efter eftermiddagsvilan vaknade jag med en hemsk magvärk och det brann i bröstet och upp mot halsen. Magkatarr de lux. Hittade ompeprozol i medicinskåpet som jag tog. Ska leta upp en samarin, kanske hjälper det för stunden också. 

I lördags var vår stackars kisse i slagsmål, på vår gårdsplan. Jag och sonen hörde hans stackats tjut, men då var det försent, troligtvis en skada i svansroten, så hans stackars svans hängde den bara hängde, mobbar katten satt så nöjd på vår uppfart. Skit katt!! 
Stackars vår bebis, han var sig inte alls lik i går. Trött och sliten. 
I går fick han vara inomhus men i morse, reste han på svansen lite, så då släppte jag ut han efter stora protester av sonen. Tror ni jag blev lite rädd när inte kissen kom hem på hela dagen. Jag gick en kort promenad och ropade på kissen. 
Nu började det åska och då kom han hem igen. Så skönt. 

vår stackars kisse.
Mer än så här blir det inte i dag. Jag ska läsa bok och fortsätta vila resten av kvällen. 

Ha en trevlig och förhoppningsvis bättre kväll än jag har, mina vänner. 

#1 - - ullie:

ja avskyr dessa dagar . i dag en rätt ok dag så städat lite .
nä lilla misse stackarn hoppas det blir bra med han <3

det är otäckt när den va runt här kändes det som men ja huvudvärken är kvar, har du mycket huvudvärk ? det har ja :( kram min fina vän hoppas din morgondag blir bättre än idag kram o natti sov så gott

Svar: Ja usch och fy, det är spänningshuvudvärk, skulle tippa att ditt också kom från nacken ❤
sandifighter