Ett liv värt att kämpa för. - När man är inne i en dålig period med värk och depression.

När man är inne i en dålig period med värk och depression.

I bland känns det så där lite extra tungt. Jag har hamnat i en dipp igen, men denna gång har jag haft svårt att blogga. Jag vet inte varför riktigt. Ännu svårare blev det i dag när jag letar inspiration och upptäcker att folk kan bli provocerade av peppiga inlägg när de själva mår dåligt. Just nu var just ett peppigt inlägg något jag skulle behöva. 

Jag får ofta höra att jag är stark, men det är för att jag inte har något annat val. Just nu däremot känner jag mig svagast av alla i hela universum. 

Var inte oroliga, det kommer gå över, jag behöver bara ha tid. Just nu känns allt som bortkastad energi och kag vill bara lägga tecket över huvudet och försvinna. Hur når man ut till människor med kroniska problem. Världens sämsta nich eller hur det stavas, men samtidigt det jag brinner mest för. Det är ju min vardag och mina smärtor. 

Nu blir det att sova tills försäkringskassan ringer, de 3 timmarna jag fick i natt räcker inte riktigt. Försäkringskassan saknar läkarintyg och jag har inget att ge. Läkarbesöket är typ 20 dagar försent och jag ska dit på fredag, skönt att jag har maken med mig. 

Kram så länge mina vänner ❤För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
\n
\nGillar du inlägget så glöm inte att gilla, det skulle uppskattas mycket ❤#1 - - Hannas krypin :

Hur kan det vara provocerande med peppiga inlägg? Det förstår inte jag. Fast å andra sidan, när man själv ser allt nattsvart blir det kanske jobbigt när någon är glad och pepp. Vad jobbigt att du mår så dåligt idag. Hoppas att det snart vänder. 🧡

Svar: Ja, det är kanske just så de tänker, men så hittade jag in till en annan blogg som skriver om kroniska sjukdomar i stort. Det var så skönt, för vilken pepp jag fick därifrån ❤ kändes så bra ❤
sandifighter

#2 - - Diana Saelöen:

Usch trist att du fått en dipp igen. Men det är som du säger du kommer tillbaka och det spelar ingen roll hur många gå ger man faller utan det viktiga är hur mpnga gånger man reser sig. Även om både fall och vägen upp igen kan vara nog så jobbiga.

Svar: Det är riktigt sant och dessa dippar är bara att acceptera, de ingår i sjukdomsbilden ❤ tack fina ❤
sandifighter