Vart tog tiden vägen.

Det här gick inte riktigt som jag tänkt mig. Min paus skulle absolut inte vara så här länge, men det gick som det gick med det. 

Tanken har varit att jag skulle fixa vår egna sida, min och makens. Jag stötte givetvis problem med en gång. Jag fick inte designen som jag ville, jag har ju världens bästa tanke om hur vi ska lägga upp allt. Jodå, den fick jag skrota med en gång. Nästa grej vara att jag skulle flytta över min domän, kontaktar wordpress som säger att jag ska in och göra något hos den jag har min domän. De kunde läsa på svenska, men svarade på engelska, men vad sjutton! Engelska är mitt modersmål så varför krångla till det. Fick upp någon text om detta också och någon ruta att klicka i om jag ville byta. Då blev jag lite irriterad, hade jag velat skriva på svenska hade jag väl gjort det första gången redan. Got the point!

Jag in på domänstället och ber dem hjälpa mig, men det skulle jag lätt kunna fixa själv. Gå in där och där och där, skriv in och vips! så skulle det vara klart. Nja, om man kan sådant där, ja, då var det säkert hur enkelt som helst, men jag kan ju inte. Nu har jag ingen aning om vad jag gjort och hur det fungerar och om det fungerar. Jag ska läsa någon webbdesign kurs, tänkte att det är lika bra om jag nu ska ha mitt egna företag eller mitt … det kommer förstås bli vårt. Kursen börjar jag om ca 4 veckor och där ska man få fixa en egen sida, då ska jag väl få klart den. Ja ni, uppdatering fortsätter. Det hinner nog bli virrigare än virrigast innan jag är klar. Har däremot lärt mig av en go vän, ungefär hur den ska bli till, men har absolut inte samma datakunskaper som hon. Så då förstår ni varför fru virrig fick en längre paus än vad hon tänkt. Just nu läser jag en kurs på distans om hur man skriver, det är målande bilder hit och fancy ord som onomatopoesi. Jajamän, fint ska det vara. 

Det är underbart kul och i första modulen fick jag bara en massa positivt av läraren om hur jsg dkrev och för mitt skriftspråk. Ska bli ännu roligare på nästa, förutom där vi ska läsa igenom en text och ge feedback, nu är det ingen riktig text så det är inte farligt egentligen, men jag tycker sådant är svårt. Man sårar så lätt människor när man ska in och kludda i deras verk. 

I alla fall så är jag upp över öronen busy, men ska försöka in och uppdatera. Försäkringskassan har jag hoppat av, de krånglar så mycket så inte ens den friska utav oss orkar bråka. Jag får helt enkelt ta det som det kommer, läsa lite kurser, ta det lugnt och bara försöka ge mig ut i skogen för att andas så mycket jag orkar. Jag vill detta så otroligt mycket och jag hoppas innerligt att jag kan klara av att ha ett jobb hemifrån så jag inte hamnar hos försäkringskassan igen. 

Nu har kidsen önskat grillade mackor med makrillfyllning så det är bäst att börja med det innan de hungrar ihjäl här hemma. 

Ha en fin kväll. 

Uppdatering, gamla bloggen fungerade inte, men nu gjorde plötslig min wordpress sida det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s