Back to top

Covid 19 eller fibromyalgi.

Covid 19 eller fibromyalgi.

Det finns en sak som jag upptäckt är väldigt svårt när man har fibromyalgi just nu. Det är att veta om man håller på att insjukna i det eller om man har fibromyalgi skov. Det hände mig i helgen, men jag var ganska säker på att det var fibromyalgi, men det är så otroligt lika symtom.

  1. Feberkänsla
  2. Huvudvärk
  3. Kroppsvärk
  4. Problem med halsen, vilket leder till hostattacker
  5. Illamående
  6. Influensakänsla

Hur ska man veta vad som är vad?

Vi har det verkligen inte lätt nu. I och för sig är ju jag ganska så isolerad ändå, men känslan av ensamhet blir plötsligt ännu värre. Man törs ju knappt besöka sina vänner, dels jobbar många i vården och dit vill man ju inte dra några basilusker. Sen är det andra som har fibromyalgi vilket leder till att våra immunförsvar är sämre än andras och jag vill ju inte smitta dem heller. Jag har ju barn som går i skolan och en make som jobbar. Vem vet vad man kan dra runt med. Därav går jag ut så lite som möjligt.

Jag följer rekommendationerna.

Jag är inte själv rädd för min del, jag är ju mer av personen att jag tar det som det kommer. Men jag tänker på alla andra som man kan smitta efter vägen. Jag bor ju inte själv och någon måste ju hjälpa pappa med hans räkningar. Han har problem med sina lungor så det är ju inte smidigaste att dra in det till honom. Henrik måste vara frisk då han jobbar med psykisk ohälsa. Många mår dåligt i denna tid då tankarna sätter i gång. Man behöver få mötas och göra något i stället för att gå hemma och känna ångest.

I dag mår jag lite dåligt av just fibrovärk, däremot har jag hunnit med meditation, tvättmaskin, diskmaskin och att laga mat till kidzen nu när de kom hem från skolan. Därför tänker jag vila resten av dagen.

Ta hand om er och hoppas ni får en fin tisdag.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: