Back to top

En roadtrip och fibro-värk.

En roadtrip och fibro-värk.

I går var jag helt slut, har haft en sådan hemsk fibro-värk i kroppen. Tycker jag skriver det så ofta på senaste tid. Men det har varit så mycket att ha ansvar för. Med en dimma i huvudet, så kan det lätt bli mos av allt. Jag hade tänkt vakna tidigt för att ägna dagen åt allt jag inte hann med i måndags. Men så blev inte fallet utan jag somnade om när familjen åkt till jobb och skola. Har influensa symtom igen pga av fibro-värken.

Tycker det är så ledsamt att jag inte orkar på samma sätt som förut, men man får göra det bästa av det man har. Det här är sista arbetet för stunden och sedan ska jag vila kroppen och min värk lite innan jag tittar på en live sändning. Jag är med i en portal som handlar om just sociala medier. Ska bli kul att lära sig mer. Marie som har portalen finns på instagram och du hittar henne här.

Min bror bjöd på mat, fanns inte så många matställen att välja mellan, tillslut hittade vi Ed´s restaurang. Maten var helt okej, men de hade inte behövt krydda min pommes.

Jag och tidningen hälsa.

Jag har en hemlis, eller jag tror inte jag berättat om den. En kvinna har nämligen intervjuad mig för expressen. Det har inte känts verkligt. Men nu ser jag en klarhet i allt och alla pusselbitar börjar falla på plats. Ska be maken att läsa igenom det. Han har fått hjälpa mig mer med mina pr och reklam uppgifter( heter det inte, men jag kom inte på rätt ord för det.) Jag är själv så dålig på att föra fram mig i ljuset, men han är desto bättre på det haha. Kul att ha en familj som tror på en eftersom jag själv inte alltid gör det.

Vi blev med hus. Renoveringsobjekt, men fin gräsmatta. Lekpark och badplats med hopptorn precis framför huset.

Fiktivt eller personligt?

I dag fick däremot planering av min blivande bok och min påbörjade novell ligga på hyllan. Jag har lite svårt att veta om jag ska göra en bok som en roman med fiktiva personer. Eller om jag helt enkelt bara ska skriva rakt upp och ned om mitt liv och de tankar som jag har om den. Hur mitt svarta jag sakta byts ut till en positivare jag även med mina skov. Ni får jätte gärna komma med tankar och idéer på vad ni skulle tycka vore mest intressant.

Vi blev med gård och skog också.
Drängstugan

Utsikt från huset, sjötomt och stor gräsmatta,

En roadtrip till dals-ed med min bror.

Varför extra trött i går och i dag (och extra värk)? Jo, i måndags åkte jag och min bror till dals-ed. Min pappas kusin gick bort i november och begravdes i början av januari och trots att jag fortfarande sörjer min ”farbror” så är det mycket som ska fixas och det ligger en bra bit bort.

Eftersom vi nu gör så mycket för huset så förstår ni säkert att vi fått ärva det. Eller, egentligen pappa, men vi har fått oss en peng var jag och min bror också. Det var extra tacksamt då jag sa upp mig huxflux och att försäkringskassan plötsligt skulle ha återbetalt en del av pengarna, ni kan läsa om det här. Känns väl dumt att försäkringskassan ska få en del av det, men man kan inte styra över allt och som sagt. Pengarna kom som en skänk från ovan. Om vi sedan får mer pengar av pappa vet jag inte och ärligt talat inget viktigt för mig heller. Pappa behöver hjälp och som hans ”privat” insatta godman behöver han mig.

Vi har haft tur som har en fantastisk advokatfirma och mäklare. I måndags när vi var där, klippte advokaten till och med gräset. Och vi fick pratade med mäklaren i lugn och ro. Suverän advokat, helt klart!

Testade att göra en bild med photoshop. Vad tycks?

Arv kan komma på olika sätt.

I min släkt har det varit mycket prat om pengar hela mitt liv och när jag för ett tag sedan nämnde att jag inte vill behålla mitt arv från pappa. Att jag i stället kommer hjälpa människor som inte har det lika bra som oss tittade släktingarna konstigt på mig.

Arvet från min ”farbror” är en annan sak. Han har aldrig behandlat mig som pappa har gjort.

Om pappa kommer ge oss mer pengar från arvet så kommer jag använda dessa pengar till en start för vårt blivande företag. Jag skulle också vilja gå några kurser för att certifiera mig.

När jag var i dals-ed passade jag på att plocka lite rabarber. Tänkte göra rabarberkräm till pappa, men de ligger kvar på gräsmattan i Dals-Ed, japp fibrodimman hann i fatt mig. *suck* Jag har i dag även misslyckats med maten, jag skulle frysa in smöret istället för att använda det och undrade vart paketet tagit vägen.

Nu ska jag gå och ta mig en vila i sängen med Maries livesändning från igår. Jag har snart kört ett jobb-pass på 5 timmar vid datorn i dag så lite duktig känner jag mig ändå. Skönt att jobba hemifrån och kunna gå undan om tröttheten drar i väg för mycket.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: