Back to top

En tuff helg med värk.

En tuff helg med värk.

Inlägget är inget samarbete.

Dagens inlägg kanske inte blir så givande, men jag har haft en tuff helg med värk. Det har satt sig i axlarna och nacken, med detta kommer illamåendet snabbt. Har därför fått ligga i sängen typ hela tiden. Jag är glad att jag hann med ganska mycket hushålls fix i fredags. Tänk så fibron kan svänga. Man får njuta av de små stunderna som man faktiskt kan fokusera och göra något. Då kroppen plötsligt vill samarbeta.

Smarta jag hade svarat ett larmföretag att det var helt okej att komma hit och prata med oss. Något som kära maken inte blev så överlycklig för. Han klädde på sig och gick in på toa. Precis då knackar det på dörren, jag fick ju gå upp. Snabbt sätta på mig min blåa onepiece och se ut som en telletubbie när han kom. Stackars karl! Han gick ganska fort härifrån då vi inte har något av värde för tjuvarna att ta, vilket jag sa till honom.

Sen åkte vi till örebro för att köpa en liten dator till dottern. Chromebook fick det bli. Det blev en enkel variant då hon använder den bara för netflix och sims 4. Nu har jag min egna dator för mig själv för bloggandet och photoshop.

Kissen ”Grisen” och jag har film häng i sängen. Båda under täcket.

I alla fall så hann vi också in på triumph där dottern fick köpa sin första bh. Jag tycker de är så bra där. Man får lätt den hjälp man behöver och jag hade ju ingen aning vilken storlek hon hade. Själv hade jag köpt fel storlek i flera år tills jag kom in dit och fick hjälp. Det blev också lunch på subway och sedan frozen yoghurt. Det var så skönt att få klä upp sig och få sminka sig lite. Jag mår alltid lite bättre av det, även om det är få gånger jag faktiskt orkar lägga tid på sådant nu för tiden. Jag hade köpt magnetiska ögonfransar, jag hade använt dem en gång förut och då fick jag inte på dem så bra. I dag gick de sönder. Jag skakade för mycket om händerna så jag hade svårt att få dem rätt, vilket resulterade i katastrof och en ledsen Sandra. Även om jag alltid försöker hålla mig någorlunda positiv så är det lite surt när kroppen inte vill fungera. Något jag kunde förut tas i från en och plötsligt fungerar det inte längre. Man inser hur kroppen tagit stryk efter 20 år. Fast jag minns inte tiden innan fibron. Jag var 20 år när jag började känna av den, men jag tror jag kan ha haft problem redan som yngre än så. Man känner en sorg och saknad efter de funktioner som en gång fanns. Det har blivit svårt att känna igen sin egna kropp. Samtidigt får man vara kreativ och hitta nya vägar att fungera så gott man kan. Är man kronisk sjuk så blir man direkt uppfinningsrik också. Gamla kunskaper försvinner och nya kommer fram. Lösningarna är många, bara man försöker och inte ger upp. Jag kan inte ändra min problematik, men jag kan definitivt göra det bästa av situationen.

Nu har jag varit sängliggandes igen efter resan in till storstaden. Nu är det hjärnan som inte hänger med. Allt är grumligt och jag orkar knappt koncentrera mig på tv:n, kanske får det bli en podd innan sängdags i stället.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

  1. Nu gick det bra från mobilen igen 😬🤭👍
    Nouw va man säger strular väldigt ofta att komma in på jobbigt
    Ta hand om dej fina du och gör va du orkar
    Stor varm kram

    Reply

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: