Back to top

Första advent och black friday.

Hej på dig, Hoppas du har haft en bra helg. Har u inhandlat något nu i helgen?

Här gjorde vi faktiskt det, men över nätet. Jag har saknat sängbord, men med dessa kom det lite mer, en kroppskudde, en kudde till Wilonas säng. Två sacco-säck fåtöljer till sonen. Så värst black friday var det inte, men välbehövligt för oss. Vi var också till biltema, men vi beställde över nätet och sen kom det ut en tjej med våra varor. Otroligt smidigt, då slapp vi trängas med covid-19. För inte var biltema tomt inte. Människor kom och människor gick. Jisses! Men det är väl ”det händer inte mig mentaliteten”. De skulle ha kikat på Malou efter tio i dag, där en tjej som blev sjuk i våras var med. Hon var sjuk i 3 månader och hade skov av och till efter detta också. Det lät definitivt inte kul, men så tänker jag att det är inte skillnad mot hur jag lever i dag heller. Instängd, isolerad, med skov av och till hela tiden. På onsdag tänkte jag lägga upp ett inlägg om just fibromyalgi skov. Jag hoppas du kommer tillbaka och läser just det inlägget.

Inte världens finaste bild, men tulpaner skänker mig alltid en tanke på min mamma. Hon glömde aldrig att köpa tulpaner till mig. Varje säsong och år fick jag flera underbara buketter med min favorit blomma.

Annars var helgen lite tung, det var 10 år sedan min mamma gick bort. 10 år, den saknaden som fanns i början har definitivt lättat, men den kommer ändå alltid finnas där. Med tiden bleknar minnet lite och lite efter henne också. Det känns inte bra, men det är nog så den mänskliga hjärnan fungerar på något sätt. Vi var till graven och tände ljus. Jag tror lördagen var värst eftersom det var så otroligt mycket minnen från den dagen för 10 år sedan. Vår sista dag tillsammans och hur hon berättade att hon hade en känsla. En känsla av att hon inte skulle leva till jul.

Sonen har otroligt svårt att sova på nätterna, särskilt på söndagarna när han har varit uppe längre under helgen. Jag lade mig en stund hos han, men klev sedan upp när jag kände att det drog ut på tiden. Han hade ändå svårt och kom och hämtade mig igen. Nästa problem kom vid 01.00, då gick ungen i sömnen och pratade i sömnen. Han kom inte fram till vad han ville utan skrek till och sprang in på sitt rum för han tyckte det var kallt. Jag gick in för att kolla hur det var med han och han svarade otydligt att han inte hade pengar för att köpa pengar. I morse kom vi fram till att han hade gått i sömnen. Tänk så ungen skrattade när han fick höra om hans nattliga bravader. Sen kunde givetvis inte jag sova så jag var uppe i några timmar innan jag somnade till igen. Så i dag är jag super trött, men jag tar det lugnt och vilar mycket så hoppas jag att morgondagen blir bättre.

Tack för att just du läser i min blogg och intresserar dig för det jag har att berätta. Så hörs vi på onsdag igen.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: