Back to top

Helg hos sandifighter

Tänk vilken lugn och fantastisk helg vi har haft. Jag har vilat mycket, samtidigt som jag hunnit läsa. Medan maken var i väg och handlade inne i stan så besökte jag min pappa en snabbis. Jag har inte hunnit med det på evigheter och om jag ska vara ärlig så har jag heller inte haft någon lust. Pappa själv är extremt duktig på att ge skuldkänslor och det är väl okej om man inte bryr sig. Men där sitter jag fast i det gamla och den där känslan av att inte vara tillräcklig kommer med en gång. Sen tänker jag till och inser att nej, det har inte med mig att göra. Hans ord ska inte bita på mig, för jag har gjort och gör så gott jag kan. Det är inte mitt jobb att ta hand om honom, men jag gör det ändå. För att jag råkar ha en enorm empati för andra människor. Min son brukar säga att han önskar han aldrig blev född för känslorna blir för mycket i honom och jag kan nog hålla med. Men jag försöker hela tiden tänka att jag inte behöver göra det jag gör, men gör det ändå och att han inte kan slänga den sortens ord på mig. Skuldkänslor kommer när man har ett ansvar och mitt ansvar är inte pappa, mitt ansvar är mitt hem, min familj och mig själv.

I alla fall så kom jag och min bror på att det är bättre att göra en c/o adress till mig, på det viset behöver jag aldrig känna mig stressad eller tvungen att åka och hämta räkningar hos pappa. Jag kan helt engagera mig i att plugga och att lära mig mer när det kommer till aktivt föräldraskap. Jag har även lyckats att förbereda ett blogginlägg inför veckan och det känns skönt, för det är bara för mig att lägga upp det. Det tar lite tid för mig att få till allt så det blir så bra dom möjligt så jag kan inte jobba under stress, vilket jag kände att jag gjorde på slutet, innan jag tog min bloggpaus. Men jag ser fram emot att vara tillbaka nu, att följa min intuition och att äntligen få vara författare igen. Jag har så många tankar och idéer jag vill delge dig. Hoppas nu bara att mina följare hittar vägen tillbaka till min blogg. Ni får gärna skriva en rad här eller på någon av mina sociala media kanaler, så jag vet att ni finns kvar.

Hoppas ni har en fin söndagskväll.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

  1. Jag är kvar och det ska bli roligt att fortsätta följa din blogg. Ha det bäst fina vännen. 💕⚘ Kram Marie

    Reply
  2. fina du <3 jo jag vet det där tror gott om alla o vill va till lags o min man säger snälla ullie du är för naivt det är inte din skyldighet
    kul när du e här igen men känn ingen press utan är med när du orkar o vill
    skickar många kramar

    Reply

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: