Back to top

Tillbaka online.

Hej mina fina vänner, nu är jag äntligen tillbaka efter ett väldigt långt break. Jag hade fastnat i livet, i en mörk virvel som jag inte kom i från tills jag insåg att jag måste börja ta hand om mig och ingen annan. Det har varit skönt, men jag har inte hunnit fixa med vår sida ännu. Det kommer så småningom, jag bara kände att jag måste börja skriva igen, på något vis får det bort en tomhet jag känner inom mig.

Det är konstigt hur vissa saker bara ska finnas där för att kunna ge en, någon sorts frid.

Just nu går jag två kurser, smidiga jag hann ju inte med den första så när nummer två startade så läste jag bägge samtidigt. Jag vet inte om det ger mig så mycket. Jag läser på hermods på distans, men det är inte mycket hjälp man får, inte förklarar de på ett bra sätt heller. Insåg i dag att jag kunde göra ändringar i själva php och inte bara i css, så nu får jag gå tillbaka lite. Jag vet däremot hur sidan ska se ut så plötsligt blev det enklare för mig. Nu inväntar jag bara slutet så jag får njuta av en bok ute i det underbara vår vädret, eller bara få gå in i skogen och meditera.

I går åkte jag förbi subway och köpte mig en macka, sen åkte jag till mammas grav för att plantera blommor, bredvid henne finns en stubbe, så där satte jag mig och åt och pratade med henne. Det kom en vaktmästare eller vad de heter de som kör runt där och ordnar med gravarna, personen måste ju ha trott jag var helt galen. Fast sån är ju jag, inte klok någonstans.

I alla fall, nu ska jag ta kvällen med mina älsklingar (dvs, lägga mig raklång i sängen för ryggen värker efter en dag framför datorn). I morgon blir det att göra klart sidan och även få en film gjord som slutarbete i design kursen. Där har jag också en idé klar, när man väl har det så är ju ändå grunden lagd och då är det bara det sista kvar att fila på.

Det känns skönt att vara tillbaka.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: