fbpx
Back to top

Samarbete med fotbutiken.se

Inlägget är i samarbete med fotbutiken.se

Hej på er,  I kväll vill jag prata om fibromyalgi och fötter (inte det roligaste ämnet, jag vet), mest för att jag kom på det när jag var på gymmet och insåg hur ont mina gjorde i gympaskorna. Något annat, som är bland de värsta jag vet är att vakna upp på morgonen och knappt kunna gå på fötterna, detta är en av symtomen på fibromyalgi tyvärr. Det är som att gå på taggtråd tills fötterna har vant sig vid att gå. Jag är definitivt inte ensam om detta, vi är många där ute som lider av det.  Det är inte bara när man går upp på morgonen som fötterna värker, går på en sandstrand så får jag ont i mina fötter, för att inte tala om min älskade västkust som jag ofta vill åka till. I somras tog maken oss till en ny strand, men jag kunde inte bada särskilt mycket på grund av att botten var för stenig. Ja, ni märker ju hur jobbigt det är med mina fötter. Jag är tyvärr inte ensam i detta, vi är så många fler. För visst känner ni igen er, ni med fibromyalgi?  Tyvärr är inte detta mitt enda problem när det kommer till fötterna, jag har även en förmåga att tappa balansen och oftast hänger inte fötterna med just då, vilket ger folk runt omkring mig, bilden av bambi på hal is. Ja, ni kan ju tänka er eländet själv. Även om jag nu gillar att roa människor så kan man ju också ta skada av detta balanserande på fötter som inte vill fungera och att hålla maken i handen när man är på poolkanten är kanske inte lika kul alla gånger. Jag vill ju kunna gå själv, som en treåring säger: Kan själv! Det är jobbigt att vara så beroende av andra. Hjälp barnen först, så kommer du och hjälper mig sen. Super trist. I Sri Lanka hade vi alla samma problem, både maken, jag och barnen, sanden var alldeles för varm att gå på, det var därför inte det lättaste att ta sig till havet och med tofflor var det svårt att gå eftersom sanden kom in i dem och det blev jätte svårt att ta sig fram.  Tänk om jag hade fått tipset redan då om dessa underbara badskor från fotbutiken.se. Badskorna sitter tätt och skönt på foten, sulan är räfflad så det funkar lika bra att gå på polkanten med som på  stranden. Till och med i vattnet kan man ha dem så slipper man skära sig på snäckor och i mitt fall stenar.Mina barn ogillar att gå på botten av en sjö när det är gyttja, bor man ute i skogen som vi så har man inte så många stränder att välja på. Med dessa badskor slipper vi det problemet. Gör snygga är de också, jag har definitivt hittat min färg, rosa förstås, gå in ni också och kika på dessa underbara badskor. Jag är helt säker på att ni hittar just er favorit. 

Dessa skor som givetvis är min favorit hittar du här.

För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver.
Ni som läser mina inlägg får gärna trycka på hjärtat här nedan, det skulle uppskattas väldigt, väldigt mycket ❤

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *