fbpx
Back to top

Samarbete med godisboxen.se

Inlägget är i samarbete med godisboxen.se Tänk att samma dag sker varje år, jag kan ju inte vara den enda som har problem med just denna dag? Farsdag!! Det är lika svårt varje gång för mig, vad sjutton köper man. Min pappa bryr jag mig inte så mycket om, men det är min make. Ja, jag vet, det är barnen som ska ge sin far en gåva till farsdag, men även jag vill ge min man något. Han är ju ändå den jag valt att skaffa barn med och jag tycker han är en fantastisk pappa.Sonen är inte heller den bästa på att hitta på något till sin far, därför brukar jag hjälpa han lite med något till sin pappa. Men..vad köper jag till någon som redan har allt? I år har jag genom ett superbra samarbete hos godisboxen.se, hittat en fantastisk gåva som jag definitivt ska klicka hem. (ni får jag hoppas att min make inte läser just detta inlägg haha. I bland gör han just detta och det är inge roligt om han får läsa det i förtid haha.)  Min make (och jag) gillar choklad och te. Varje kväll tar i en kopp tillsammans och det är urmysigt. Därför insåg jag att det som passade honom bäst är en liten box med choklad och te. Sen att även jag kommer njuta av det, är ju inte alls fel.  Det jag gillade med just godisboxen.se är att det finns olika boxar med olika innehåll. Dessa olika boxarna har även olika prisklasser.Jag gillar just sidor som denna, där det finns olika produkter, men som ändå passar de flesta människor, en box för alla. För min del föll jag för just denna box som farsdagspresent.  

 Just denna box hittar du här. Här ger jag fler förslag på boxar. 

 De två översta hittar du här och här. De två nedersta hittar du här och här.  Du får välja valfritt motiv till lådan eller ladda upp eget. Här är några olika varianter.  Det går också att välja extra gåvor till boxarna som biobiljett eller trisslott mm om man vill ha lite mer i den.  Härlig sida va?! Jag älskade den, en typiskt Sandi sida ❤ Gå in och kika, kanske hittar du en farsdagspresent till just din pappa. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *