fbpx
Back to top

Samarbete med kvinnliga talare.

Inlägget är i samarbete med kvinnliga talare.se

Hej mina vänner. 

Nu är jag här igen med mitt föreläsnings prat, ni kommer ju bara sucka i fortsättningen haha. 

Skoja bara, vet ju att ni är glada för min skull och det är jag jätte tacksam för. Jag blir så lycklig för alla hejjarop jag får efter vägen. Jag behöver det, människor som tror på mig och tycker jag ska våga ta det där steget mot mitt eget. Jag har ju familjen, men i bland kan det vara skönt med den där extra pushen. 

Jag vill så gärna att ska gå vägen, jag har drömmar och det är att ta mig långt. Jag vill inte bara vara en föreläsare, jag vill vara just DEN föreläsaren, den som informerar skolor om depression och självkärlek. DEN där föreläsaren som berättar om fibromyalgi och hur det är att leva med det. DEN där föreläsaren som inspirerar och visar att livet inte är slut, men även visa att man behöver hjälp och stöttning för att orka ta sig vidare. Att det är okej att be om hjälp från andra. Jag vet att jag kommer kunna nå dit. 

Jag har även en önskan om att jag ska få gå med i en eller flera förmedlingar där de hjälper talare att marknadsföra sig. En av dessa som jag kikat på är kvinnligatalare.se. För det första gillar jag liksom att de fokuserar just på kvinnor, det är så lätt att vi glömms bort. Här är det bara kvinnor i fokus. Med andra ord är detta ett samarbete som jag verkligen älskar och brinner för. Tänk att detta fantastiska samarbete bara landade hos mig genom ett litet klick. 

De sköter förmedlingen med kunder och talarna. Det finns talare inom super många ämnen, det är både kända och mindre kända. Man blir erbjuden talare beroende på vad man söker och vilken prisklass. De har föreläsaremoderatorunderhållare och som skrev, de finns inom många olika ämnen och därmed finns det någon för alla kunder. Det går att söka efter ämnet man vill ha föreläsare inom och då får man upp flera olika namn på just det ämnet. Jag tyckte det var super smidigt när jag kollade in sidan.

Några av de kända namnen är tex. Magdalena Forsberg, Sanna Bråding och Ann Söderlund. Tänk om man finge vara med i samma föreläsningsbyrå som dem. 

Jag var tvungen att se vad som händer om man skulle vara kund och vill ansöka.

  • Först gör de en behovsanalys, där man diskuterar runt i kring kunden och förmedlingen.
  • Sedan återkommer de med svar på profiler som passar, de kan även anordna telefonkontakt med talaren om man vill.
  • När kunden valt sin profil, görs en bokning och man får kontakt med talaren i god tid innan arrangemanget.
  • Det har även en talgaranti, om tex talaren blir sjuk så garanterar de en likvärdig ersättare. 

Om man vill söka dit då? Då skriver man i en ansökan på deras sida där man berättar lite om sig själv, vad man gör och inom vilken kategori, man kan även skicka med ett litet filmklipp. De återkommer sedan med  ett svar.

Nu när hösten är på gång så kan jag tänka mig att olika kickoffs och andra event fixas runt om i landet, varför då inte ta en kik inne hos kvinnligatalare.se

I framtiden kommer ni troligtvis även hitta mitt namn där. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *