fbpx
Back to top

Samarbete med Oliver och Eva.

Inlägget är i samarbete med Oliver & Eva.
Hej på er mina fantastiska läsare.  Som många av er redan vet så är jag en person som gärna skriver om sexleksaker, men som jag vill kalla sex hjälpmedel. Det är ju ingen slump att jag en gång i tiden var homepartyförsäljare inom detta, mitt absolut bäsa jobb någonsin. Nu har jag hittat till Oliver & Eva. Ett företag med sexhjälpmedel för alla sorters kroppar, de har säker betalning och fri frakt över 500 kr. Givetvis är allt diskret packeterat. Just nu är det även rea på vissa produkter. Superbra! Orsaken till att jag ville ha ett samarbete med dem hittar ni längre ner haha  En av andledningarna till att jag just skriver endel om sexhjälpmedel i min blogg är på grund av mitt huvudämne här i bloggen. Att vara kronisk sjuk. När man är kronisk sjuk så äter man ofta olika antidepressiva, och har man värk så vill man gärna inte att någon ska ta på ens kropp. Minsta lilla smekning gör ont, att då även kunna njuta av penetration är otroligt tungt, man känner sig ofta värdelös, skuldkänslorna regnar över en och oftast om man är ett par så glider man längre och längre i från varandra. Att leva med kroniska sjukdomar är jobbigt, otroligt jobbigt. Jag har själv varit i den sitsen.   Däremot finns det olika hjälpmedel för att fortfarande kunna få njuta utav den där intima stunden tillsammans. Den som är sjuk kan själv bestämma hur man ska hantera närmandet och paret kan gå lite mer efter den sjukas önskningar. Visst, även detta kan vara svårt, men i bland måste man börja någonstans och för att hålla gnistan vid liv, för att fortsätta vara ett par med den man älskar så kan just sexhjälpmedell vara ett pra alternativ. Att få orgasm ökar även belöningssystemet i hjärnan och man vill ha mer utav det. Vilket även det är en investering i framtiden.   Här hemma fungerar det bra för även om jag älskar kärleksmys med min make, så finns det tillfällen jag inte kan. Beröringen svider på min kropp, höfterna värker så att ens tänka på hur själva akten ska gå till gör mig trött och svimfärdig. Att då ha olika hjälpmedel fungerar jättebra för oss. Jag får fortfarande hålla i gång den delen av hjärnans verksamhet och vi som par får fortfarande vår stund tillsammans.   Som jag även sagt förrut så har jag svårt att få orgasm då jag inte hittat min g-punkt under alla dessa år. Därför använder jag oftast alltid en vibrator av något slag. Tidigare har jag visat min favorit, men denna gång har jag hittat varianter som jag skulle vilja ha, bara för att de är läckra.  

 Womanizer Liberty är den senaste av womenizers beröringsfria lyfttrycksvibrator. Denna är lite mindre och i en mer diskret variant som gör den perfekt för att ta med på resan, i handväskan. Liberty är nämligen utrustad med ett lock vilket gör att den håller undan smuts. Den är utrustad med pleasure air som suger på och stimulerar i 6 olika intensivnivåer. Womenizer är 100% vattentät, så lätt att använda i duschen eller badet. Den är uppladnungsbar med magnetladdning och därför bättre för miljön. Om den faller dig i smaken som den gör för mig, så hittar du den här.   Nu är det inte bara kvinnor som har problem, depression och fibromyalgi drabbar även män. Därför vill jag också visa en manlig hjälpmedel.  

 Penispump för nybörjare är som namnet säger en klassisk nybörjarpump helt enkelt. Den är elegant i designen och tillverkad på kroppsäkert material. Den kommer med en enkel pumpboll och quick-release gör att du kan släppa på trycket genom ett enkelt knapptryck. Du hittar denns här, den finns just nu på rea.   

 De har även värmande massageoljor i olika smaker, de är vattenbaserade, vilket gör det enkelt att tvätta bort eventuella fläckar. Något jag själv älskade när jag sålde produkter sjäv var Pjur silikonolja, den fungerar både som glidmedel och massageolja. Tänk bara på att inte använda den på silikon hjälpmedel, då den den kan skada produkten. 

Mitt egna tips är att den även funkar som lotion och silikondroppr till håret.. Jag använde den mycket förr till just håret, men också efter rakning på olika delar av kroppen. Pjur women silikonglid kan jag varmt rekomendera för olika andvändningsområden.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *