fbpx
Back to top

Samarbete med stabilposture.

Inlägget är i samarbete med stabilposture. Något som jag har väldigt svårt med på grund av all ryggvärk är att sträcka på mig och att hålla upp ryggen och axlarna, så länge jag tränar går det bättre, men det är när jag inte tränar som är det tuffa.  När jag var mindre köpte min mamma något som jag fick spänna runt axlarna, det gjorde superont, men det var på det goda 90-talet (oj så långt tillbaka det känns). Nu är ju all teknik mer utvecklad och så också olika hjälpmedel för kroppen.  Jag är däremot inte den enda här hemma som gärna sjunker ihop utan att tänka sig för (så den ”snygga” gubbmagen blir synlig)   Visst du att ungefär 70% av sveriges befolkning drabbas någon gång i livet av just ryggsmärta. Ryggsmärta ger inte bara ryggvärk utan även blodcirkulationsproblem. och lägre energinivå.  Här hemma kan vi verkligen behöva hjälp med våra stackars ryggar, därför blev jag överlycklig när jag plötsligt fann ett fantastiskt sida (som jag också fick en fantastisk chans att samarbeta med) som kan hjälpa oss med vår värk. Företaget Stabil Posture har hjälpmedel för ryggen och mycket annat, ett företag perfekt för min stackars rygg och speciellt ryggslut där den värsta värken sitter. De har rehab produkter av hög kvalite och gratis byte. Det är något aom jag gillar när man köper online, för man kan ju aldrig veta hur produkter passar till ens kropp innan man testar.  Den jag föll för direkt är en längdryggs massage stäckare, bara 10 minuter/dag behövs. Den lindrar spänningar, samtidigt som den är ett hjälpmedel för klämda nerver, diskbråck, ishias, ryggont eller stelhet i längdryggen. 3 justerbara lägen, så att alla kroppstyper kan använda den.  Den ser så skön.
 Som jag skrivit här ovanför så är ryggen ett otroligt stort problem för mig och särskilt ländryggen, därför gillade jag även detta ryggstödStabilare ländrygg.
I kontakt med huden får de 10 turmalin magneterna en uppvärmande känsla, jag har ett annat ryggstöd, men den behöver man hela tiden värma i micron, det ska bli kul att testa denna för att se om den fungerar lika bra, då slipper jag värma något i micron (ja självklart har jag klickat hem den). Det finns även en nackstöd på sidan som fungerar likadant ( ja, tack säger jag till den, börjar känna att plånboken blir lättare och lättare. woops!) Värme för nacken, så skönt.
Sist, men inte minst så vill jag tipsa om (och där blev plånboken helt tom) ett fotledsstöd. Mina stackars fotleder värker som sjutton och då särskilt den högra- Jag kan bli tokig på kvällarna av värk just där. Att få ett stöd och avlastning vore det så otroligt skönt för mig.
Tänk om jag skulle slippa fotledsvärken.
Som de flesta företagen jag tipsar om här i min blogg (jag väljer ut varje inlägg noga för att det ska göra nytta åt er), så är jag otroligt stolt över detta samarbete, för ni kan verkligen hitta bra ryggstöd och mycket annat hos stabil posture. Vet ni, fram till den 1:a december har de 40% rabatt på produkterna, ser ni detta inlägg efter den 1:a, ingen fara, ni går absolut inte lottlösa, med koden SANDI10 får ni 10% rabatt på hela ert köp. Så in och kika på dessa fantastiska hjälpmedel för oss med muskel och ledvärk.  

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *