fbpx
Back to top

Samarbete med yogalove.

Inläggget är i samarbete med yogalove

Halloj alla läsare.  Här har jag en lite bättre dag i dag, hade så ont i går och till natten fick jag ta två värktabletter, tar dem bara när det är som värst eftersom de dels är beroende framkallande och sen vill jag liksom inte äta tabletter hela tiden, räcker med min kompot av antideperessiva. I allafall så kan man ju tänka, så skönt hon är pigg, men så lätt skulle det inte gå. Precis allt har gått åt fanders i dag, nästan så att tårarna kom.  För någon/några veckor sedan började jag med yoga. Jag kan ha nämnt det innan. Nu är det ju så att jag har försökt förrut med fibroyoga via youtube. Det fungerat inte då pga att jag fick så ont. Jag slutade, men så började jag titta på youtube klipp igen och hittade en annan som hjälper mig bättre. Det är så skönt för det hjälper mig jättebra, jag blir avslappnad och får sträcka ut kroppen ordentligt.  Fakta älskare som jag är så var jag ju tvungen att kika på lite info. Att yogan kommer från Indien visste jag, men att yoga är på sanskrit visste jag däremot inte, själva ordet betyder förena. Redan år 400 användes yoga i Indien, men blev först erkänd 1890. Yogan sammanför sinne och kropp, mår den ena bra så mår det andra bra.  För mig minskar den på stress på samma sätt som när jag använder meditation, men den hjälper även kroppen på det sättet att jag får en strechning varje morgon. På ett sätt hjälper det min kropp att komma i gång på morgonen, eller förmiddag blir det ju mer pga värken och min förgrömmade trötthet så kommer jag inte alltid upp på benen tidigt. Som ni vet är jag ju lite irriterad på att alltid vara så trött.  Som jag skrev högre upp så blev ju allt fel i dag, därför var det extra skönt att yoga och att andas rätt, komma ner i varv. Jag är ju ute och går mycket med för att få upp lite energi, men i dag kom det så mycket snö att jag kände att jag stannar innomhus och pysslar om mig själv i stället. Lite självkärlek.  Har man ont i kroppen som jag har så är det viktigt att yoga mattan är lite extra tjock, för allt gör ju så förbaskat ont. Nu vet jag att det är många som precis som mig har ont som är inne och läser, därför vill jag visa en suverän sida för just yoga. Yogalove.se verkar ha ett stort utbud av produkter, men även olika tjänster osv.   Det jag fastnade för när jag läste var att yogalove har olika mattor, till och med ekologiska. De ekologiska tycker jag är lite extra bra. Vetskapen om att  den har skapats för att göra så lite skada som möjligt på miljön, känns ju superbra. För mig känns yoga som något fridfullt och naturvänligt på något vis. Så att man har möjlighet att välja just en ekologisk matta är ju toppenbra. Jag är faktiskt själv lite dålig på detta med miljö påverkan och att köpa ekologiskt. Jag försöker tänka på det, men så blir det inte riktigt så, eftersom jag glömmer haha.  Yoga byxorna verkade också sköna, de går högt upp på magen, viktigt för mig så inte magen hänger över haha. 

  För att inte tala om t-shirten här nedan, jag älskar när det finns lite coolare texter på, så jag blev lite kär i den, för tacksamhet är så viktigt. Det finns så mycket att vara tacksam för.  

  Sidan har även mycket annat att handla som hudvård, te osv. Ett litet minus var att sidan är lite svår att navigera på, inte så lätt att förstå sig på, men det är okej då kläderna ser jättesköna ut. Jag tycker definitivt att sidan är värd att kika på, speciellt för de tjockare mattornas skull.  


  För er som vill fortsätta följa mig, klicka in på sandifighter och följ min sida på facebook. Där uppdaterar jag med varje nytt inlägg jag skriver. Glöm inte att trycka på hjärtat här nedanför när ni läst klart inlägget, det skulle uppskattas mycket och hjälper min blogg att växa. ❤

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *