Back to top

Midsommar, meditation och healing.

Midsommar, meditation och healing.

I helgen har det varit en speciell helg för oss som är mediala. Den 20 Juni inföll sommarsolståndet som är den ”riktiga” midsommaren. Många utav oss har fått jobba med gammal karma som kommer till ytan.

Tittar man ur ett astrologiskt synsätt så blev just midsommaren i år en otrolig kraftfull period då det var nymåne och att planeterna också fanns med i kulisserna. Inte nog med detta så var det även en solförmörkelse.

Jag har verkligen behövt tänka till.

Det har hänt mycket på det personliga planet denna vecka, det gamla kommer upp och behöver bearbetas. Det kan vara tufft med karma-arbete, men även otroligt intressant, för med detta lossar även väldigt mycket inom en och när man är klar kan man gå vidare, starkare.

Jag har verkligen fått känna av detta. Gamla karma band kom plötsligt upp till ytan under veckan. Jag har fått bearbeta dessa, mediterat och funderat på det. Därför handlade min helg mest om meditation.

Att gå igenom karma-arbete är tufft.

Jag har redan jobbat mycket med tidigare liv. Tack vare Jeanette Andromeda så har jag förstått hur allt hänger i hop. Det har varit otroligt skönt, men i bland kommer karma tillbaka som det nu gjorde för mig. Jag hade på känn att denna dagen skulle komma. Finns banden kvar eller är det helt borta. För mig var det här en av de svåraste perioderna under min mediala tillväxt och jag måste erkänna att jag är stolt över mig själv. Jag har jobbat på min egna självbild och självkänsla. Nu plötsligt släpper mycket av min karma från tidigare liv. Jag kan äntligen säga nej.

Karma-arbete i skogen har gett mig kraft.
I skogen finner jag alltid mitt sanna jag.

En personlig tillväxt.

Ungefär för ett år sedan precis så började min mediala resa. Amanda gjorde en läggning på mig då hon tränade och hon fick fram att jag skulle växa massor medialt framöver. Sorry Amanda, men just då hade jag så svårt att förstå vad hon menade.

I dag förstår jag det fullt ut. Den resa jag har fått göra, har varit jobbig. Jag har lämnat mycket bakom mig, fått sörja och gråta i mängder. Jag kan ju säga att det inte är mycket i mina tidigare liv som fick mig glad, väldigt mycket plåga och nedtryckning har det varit. Och mycket har fått följa med mig in i detta liv. Jag har fått kämpa med mitt karma-arbete. Men i dag har jag större förståelse för vad jag gör här, varför jag har vissa människor runt mig och varför vissa saker har varit extra tuffa att lämna eller extra tuffa att göra. Speciellt när det kommer till det mediala, men också kärleken till människor i min närhet.

Efter helgens karma-arbete så känner jag mig starkare.

Utan att berätta för mycket så har denna helg stärkt mig. Jag vet vart jag vill, jag har fått en större känsla för hur jag kommer dit. Och plötsligt vet jag att jag förtjänar så mycket mer än vad jag fått i mitt liv. Jag är en gudinna och har varit det genom tidigare liv, nu står jag äntligen i min fulla potential. Fortsättningen kommer inte vara lätt den heller. Jag kommer alltid få jobba med olika karman, det får alla. Men ingenting har varit så här svårt som i år.

Jag är glad för att vi fått tillfälle att gå hemma i det lugna just nu när Corona härjar. Maken har fått trädgården fixat och jag har fått min tid till att fundera på den karma som kom upp och därefter kan jag gå vidare.

Förhoppningsvis kommer tröttheten släppa nu och jag får in ny energi som jag så väl behöver.

Hoppas ni haft en underbar midsommar, kanske i lite mer feststämning än vad min var.

Länkarna till de olika personerna finner ni här nedan:

Amanda

Andromeda

Läs gärna också:

Min depression blev kronisk.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

 1. Visst är det underbart när man verkligen märker av den utveckling som man har genomgått. 🙂 <3

  Jag skulle dock vilja påpeka att det var en solförmörkelse vi hade. Och nymåne. 🙂

  Reply
 2. Jag vet inte om jag har förstått rätt? Om man har varit elak i sitt förra liv får man då leva med karma nästa liv? Är väldigt intresserad av det mediala. Kramis

  Reply
 3. Vad jag förstår tar det tid att jobba med sitt inre. Skönt att du känner dig starkare och odödlig som enn gudinna. Intressant att läsa för en som är nybörjare. Trevlig kväll <3

  Reply

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: