Back to top

När kroppen värker och hjärnan är trött.

Den här veckan har varit tuff för kroppen, men också huvudet. Jag har varit så otroligt trött, att bara ta sig ut till datorn kändes som att bestiga berg. Ett blogginlägg var förberett, men jag orkade inte med det sista. Jag blir allt lite besviken på att kroppen som inte vill samarbeta alla gånger. Jag skulle ge vad som helst för ett liv utan värk. Ett liv med jobb och energi till hushållsarbete. Men i stället sitter jag här, med ett liv som innebär en berg-och-dal bana. Jag vet aldrig när tröttheten ska slå till, jag vet aldrig när ett skov är på ingående. Jag vet hellre aldrig om ett regnväder betyder mer värk eller om det går an. Det är faktiskt jobbigt att inte veta, att jag inte kan planera in något. Är lycklig över min familj och mina vänner som förstår.

Att avsluta ett kapitel i sitt liv.

Även om jag legat i sängen så har jag jobbat med mig själv och denna vecka har jag avslutat en del av mig och min ungdom. Vissa saker/människor måste man säga hej då till, även om det innebär att där blir ett hål i ens hjärta. Så har det varit i många fall under mitt liv. Människor har kommit och gått, men med mitt högkänsliga hjärta kan jag aldrig lämna dem helt. Varje människa som nuddat mitt hjärta finns där inne för alltid no matter what. Just detta avslut var otroligt tuff, ett avslut jag var glad att jag gjorde, men som jag ändå är otroligt tacksam att få ha varit med om. Jag ångrar absolut ingenting av dåtiden. Den tog mig hit, där jag är idag och gav mig minnen för livet. Så tack.

Jag känner mer och mer att jag äger mitt liv, jag äger min väg och mitt egna slut. Känslan jag har i kroppen känns otroligt bra. Att styra och komma dit man vill i livet. Vem styr ditt liv.

Nu önskar jag er alla, en fantastisk midsommar. Ta hand om er i helgen.

Då och nu, jag styr mitt liv själv. Jag väljer min egna väg.
sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

  1. Glad midsommar fina Sandi!

    Tänk på att det trots att det bär emot är så att din kropp talar till dig, försök att likt det andliga lyssna inåt. Behöver din kropp vila är det den som talar åt dig. Det gör ont, det känns förjävligt men din kropp tar vad sen behöver. Din kropp får jobba 100× mer än en ”frisk” kropp då behöver den och du återhämtning. De är ni värda.

    Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: