Back to top

När mitt psyke dippar.

När mitt psyke dippar.

Tack till er alla för de fina kommentarerna jag fått både vad gäller min hälsa och mitt mediala växande. Känns kul att fler än jag är nyfikna på det.

Nu kan jag ärligt erkänna att jag inte är jätte insatt i det mediala heller. Jag har ännu inte kommit så långt i min utveckling utan tar en dag i taget och lite information i taget.

Däremot var det många som frågade om Karma och det ska jag försöka skriva i hop lite info om i ett senare inlägg. Som jag skrev så är jag inte jätteinsatt i det astrologiska. En god vän till mig, Kirsi, poängterade att det blev lite fel. Vilket jag är tacksam för. Det var nymåne, planeter och solförmörkelse som var inblandade i det hela. Som sagt det astrologiska är inte min starka sida. Jag hoppas ni har överseende med det. För mig räckte det att veta att det var en kraftfull midsommar som jag utnyttjade.

Inget speciellt händer hos oss i dag.

I dag kommer det inte hända så mycket hos oss ute i skogen. Jag kämpar fortfarande med hälsan och trots sol så är jag på väg in i en dipp. Hur stor den blir denna gång vet jag inte. Under tiden så försöker jag även skriva lite kommande inlägg, men det tar tid när inte hjärnan riktigt hänger med. Lite fakta ska blandas med mina egna tankar. Ja, ni förstår säkert förvirringen det kan bli i mitt huvud på grund av detta.

Därför blir det bara ett litet kort inlägg i dag med en uppdatering om mitt mående. Med lite vila är mitt vanliga positiva jag tillbaka. Trots strålande sol ska jag nu ta och pallra mig in i mörkret av mitt sovrum. Ungefär det enda som fungerar när mitt psyke dippar.

Här hittar ni en blogg som är mer insatt i det andliga än jag.

Kirsi

Läs gärna:

Dystymi, kronisk depression.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Comments

  1. Bra att du tar hand om dig <3 Ser mycket fram emot att läsa om karma som intresserar mig en hel del. Ta hand om dig mina fina vän. Kanske kan vi ses igen i sommar <3

    Reply
  2. Att hamna i en dipp är något man gör ibland. Jag känner igen det själv. Jag är lite rädd för att det är vad som kommer ske nu när regnet kommer. Det är då jag liksom tappar så mycket av den euforiska glädjen jag känner av solen. Får man ens skriva så? Ibland blir jag så fundersam kring vad som är okej och inte, det känns fel att vara glad över solen nu när andra är så upprörda över den.

    Reply
  3. det andliga är ett stort ämne verkligen, och något man aldrig riktigt blir helt full lärd i och som man alltid kan lära sig mer om anser jag. Det som gör det så spännande ju, man stötter alltid på nytt liksom ❤ Sen ser jag framemot att läsa det här med karma det är faktiskt något jag inte grottat ner mig så mycket i als faktiskt ❤ kram

    Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: