Back to top

Tillbaka online.

Hej mina fina vänner, nu är jag äntligen tillbaka efter ett väldigt långt break. Jag hade fastnat i livet. I en mörk virvel som jag inte kom i från. Tills jag insåg att jag måste börja ta hand om mig och ingen annan. Det har varit skönt, men jag har inte hunnit fixa med vår hemsida ännu. Men jag har inte bråttom. jag bara kände att jag måste börja skriva igen. Och få bort en tomhet jag känner inom mig.

Skrivandet har alltid gett mig en sorts inre frid.

Vad händer just nu hos mig?

Just nu går jag två kurser samtidigt. Jag hann inte avsluta med den första. När nummer två startade så läste jag bägge samtidigt, däremot vet jag vet inte om det ger mig så mycket. Jag läser distanskurser via hermods, men jag är inte nöjd. Det är inte mycket hjälp man får och inte förklarar de på ett bra sätt heller. Nu inväntar jag slutet på kurserna, så att jag kan få njuta av det härliga vårvädret. Genom att få sitta och läsa en bok. Eller bara att få gå in i skogen och meditera, det är sådant jag inte hunnit med på sista tiden.

I går bestämde jag mig för att åka förbi subway och köpa mig en smörgås. Sen tog jag med mig den till mammas grav, där satte jag mig på en stubbe. Medans jag åt så hade jag ett samtal med mamma. Vaktmästaren som kom körande måste ha trott att jag var helt galen. Men vem vet, de kanske har varit med om ännu konstigare saker än någon som pratar för sig själv.

Nu ska jag ta kvällen med mina älsklingar. Det innebär att lägga mig raklång i sängen för ryggen värker efter en dag framför datorn. I morgon ska jag försöka att göra klart hemsidan och även få en film gjord som slutarbete i design kursen. Där har jag också en idé klar, så grunden är lagd och det är bara det sista kvar.

Det känns så otroligt skönt att vara tillbaka på bloggen.

sandifighter@hotmail.com

Kvinna 40 plus. Bor ute i skogen med man och två barn. Jobbar heltid med sociala medier och författarskap, samt att jag föreläser. Vill kunna inspirera andra med kronisk värk och kronisk depression.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: